Publikováno Listopad 25, 20177 r Zdarec, predem sorry ze vam to tu zasiram. Sic mam Tourana, ale rekl bych ze motory budou stejny. Oc jde mam 1,4 TSI 103 kw DSG. V jinem tematu jsem resil rozvody,ale ty sou ok. Ted jim to v servise pise na diagnostice chyba 4260 regulacni klapka nasavaneho vzduchu- mechanicka zavada. Kdyz chybu smazou tak to jezdi nekolik 10 km uplne v pohode, pak se rozsviti kontrolka motoru. Rikaji ze je to na vymenu skrtici klapky a ze ta stoji 16tis. Coz mi prijde palka. Auto se chova normalne jezdi v pohode pouze otacky se zvysuji pouze do 3 tis, pak mrtvo. S DSG bych to ani nepoznal pac radi kolem 2 tis dalsi rychlost a na 6 bych musel jet hodne pres kilo, coz nejezdim, poznam to pouze kdyz doslapnu plyn a ono to podrazi. Chci se zepat jde to nejak "spravit" cetl jsem ze se da cistit a tak, ale pomuze to?? Forum i net mam prolezlej ale nikde jsem nenasel, ze by to nekdo resil. Predem diky za odpovedi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.