marhor Vloženo 9. leden 2023 Vloženo 9. leden 2023 Má prosím někdo zkušenost s instalací vyhřívaného čelního skla do Karoqa, který má obyčejné sklo, RV 2019? Citovat
Guppy Vloženo 13. leden 2023 Vloženo 13. leden 2023 Ahoj, nechci si hrat na technika, ale i kdyby slo vymenit celni sklo, ktere asi nebude levne, nechybelo by tam potom to tlacitko, ktere by ho poustelo? A i kabelaz? Dle mne nerealizovatelne.... Citovat
cosby Vloženo 13. leden 2023 Vloženo 13. leden 2023 Dělal jsem to na SII.Sklo,kabeláž,panel klimatroniku,relé.Počítám že u Karoqa to bude obdobné,jen asi panel bude podléhat ochraně komponent,ale jist si nejsem. Citovat
marhor Vloženo 7. Duben 2023 Vloženo 7. Duben 2023 Vyhřívané sklo nainstalované a funkční, ale nedoporučuju. Prosinec 2022 - na pojišťovnu nahlášeno prasklé přední sklo. V autorizovaném ŠA servisu mi řekli, že zkusí dát vyhřívané, s teoretickým doplatkem do 5 tisíc, bez výměny ovládacího panelu climatronicu. Leden 2023 - první návštěva servisu. Na dálku se připojil chytrý pán ze Strakonic, nahrál nový software (prý z VW). Výsledek - v climatronicu se objevila ikonka na vyhřívání čelního skla, ale zmizela vazba mezi vyhříváním předních sedadel a vyhřívání volantu. Tudíž vyhřívání volantu se musí zapínat separátně v climatronicu. Únor 2023 - výměna skla. Bohužel v servisu chybělo jedno relé, takže jsem dostal auto s drátky v čelním skle, ale zatím nefunkčními. Březen 2023 - doplnění relé, zprovoznění vyhřívání skla a pokus na dálku opět spojit vyhřívání předních sedaček s volantem. Výsledek negativní, prý neexistuje varianta, která by to umožnila za přítomnosti vyhřívání čelního skla. Výsledek: náklady skoro dvojnásobné; ráno zapnu vyhřívání sedaček, zmáčknu climatronik, zapnu vyhřívání volantu a musím se zpátky vrátit z climatronicu, odmáčknu start stop a můžu vyjet. Otravné... Kdybych to věděl, vyhřívané čelní sklo nedávám. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.