qyom123 Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 ano 2021 maju uz foliu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 9. leden 2023 Sdílet Vloženo 9. leden 2023 Má prosím někdo zkušenost s instalací vyhřívaného čelního skla do Karoqa, který má obyčejné sklo, RV 2019? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 Ahoj, nechci si hrat na technika, ale i kdyby slo vymenit celni sklo, ktere asi nebude levne, nechybelo by tam potom to tlacitko, ktere by ho poustelo? A i kabelaz? Dle mne nerealizovatelne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 Dělal jsem to na SII.Sklo,kabeláž,panel klimatroniku,relé.Počítám že u Karoqa to bude obdobné,jen asi panel bude podléhat ochraně komponent,ale jist si nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 7. Duben 2023 Sdílet Vloženo 7. Duben 2023 Vyhřívané sklo nainstalované a funkční, ale nedoporučuju. Prosinec 2022 - na pojišťovnu nahlášeno prasklé přední sklo. V autorizovaném ŠA servisu mi řekli, že zkusí dát vyhřívané, s teoretickým doplatkem do 5 tisíc, bez výměny ovládacího panelu climatronicu. Leden 2023 - první návštěva servisu. Na dálku se připojil chytrý pán ze Strakonic, nahrál nový software (prý z VW). Výsledek - v climatronicu se objevila ikonka na vyhřívání čelního skla, ale zmizela vazba mezi vyhříváním předních sedadel a vyhřívání volantu. Tudíž vyhřívání volantu se musí zapínat separátně v climatronicu. Únor 2023 - výměna skla. Bohužel v servisu chybělo jedno relé, takže jsem dostal auto s drátky v čelním skle, ale zatím nefunkčními. Březen 2023 - doplnění relé, zprovoznění vyhřívání skla a pokus na dálku opět spojit vyhřívání předních sedaček s volantem. Výsledek negativní, prý neexistuje varianta, která by to umožnila za přítomnosti vyhřívání čelního skla. Výsledek: náklady skoro dvojnásobné; ráno zapnu vyhřívání sedaček, zmáčknu climatronik, zapnu vyhřívání volantu a musím se zpátky vrátit z climatronicu, odmáčknu start stop a můžu vyjet. Otravné... Kdybych to věděl, vyhřívané čelní sklo nedávám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.