lkabrt Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 (editace) Zdravím, mám problém s ABS. Nejdříve se mi při jízdě rozsvítila kontrolka ABS a ABS přestalo fungovat, vyzkoušel jsem zastavit, vypnout motor, znovu nastartovat a kontrolka zhasla a vše bylo OK. Tohle se mi za cca 100km cestu stalo dvakrát, pokaždé pomohlo zhasnutí motoru a nastartování. Druhý den se ráno navíc rozsvítila kontrolka ( ! ), kontrolka motoru a přestal jít tachometr a vypnutí/zapnutí motoru nepomáhá. Auto jsem měl píchnuté na diagnostice a ta ukázala - "trvalá závada ABS - přečtěte závady z řídící jednotky ABS". S řídící jednotkou ABS se diagnostika nedokázala spojit. Kontroloval jsem pojistky na baterce, pojistky uvnitř a nic jsem neobjevil. Nemá někdo tip jak zjistit, jestli odešla jednotka ABS nebo jestli je chyba někde jinde? Nerad bych vyměnil jednotku ABS a zjistil, že problém je někde jinde ... případně tip na elektrikáře v okolí Trutnova nebo Náchoda, který by se v tom pohrabal a měl čas ještě před vánoci :-) Díky. Editováno: 7. Prosinec 2017, autor: lkabrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Zkontrolovat pojistky u baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkabrt Vloženo 7. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Pojistky jsem už všechny proměřoval a jsou OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.