Gimmly Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Zdary vsem. Mam Spaceback, 2014 rok, 1.2TSI v Elegance , tudiz s Climatronic. Problem je, ze cas od casu mi klima proste zblbne. Bud topi na plno furt (ikdyz ji vypnu a znovu zapnu nebo stahnu teplotu vcetne spusteni AC......stejne se vas pokousi upect) nebo prestane topit uplne i pri prepnuti na plny vykon. Byl jsem uz 2x v autorizaku (bo mam jeste rok zaruku) ale sranda je, ze kdyz jsem prijel, vypnul motor, auto zamkl, odesel na recepci a po ani ne 10ti minutach se vratil s technikem tak vse zase fungovalo jak ma. Ma nekdo pojem co to muze byt nebo si proste Clima zije svym zivotem? Nemam totiz zkusenost. P.S.Moje posledni Skodka byla 120M , 20 let zpatky a pak jsem drandil leta Peugeoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Diagnostika napovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrPetrD Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Dobrý den Mohu se zeptat jak se popsaný problém vyřešil. Mám Rapid a topení má stejnou závadu děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 U mě to vyřešilo přehrání SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.