tomaspernica84 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Ahoj jsem novacek.Mam Fabii 1.9 tdi pd.Trápí me vec jedu např po kostkach s vymolama a motor sebou jakoby vynechaval.Muze to delat pedal?Jelikož jsem do tet elektrycky neměl...A druhy dotaz Kdyz lehce pridavam plyn muze byt rychlost 1,2 tak je citit jakoby auto bylo pridusene.Zkousel jsem na volnobech a podle palubaku staci se lehce dotknout plynu a spotreba jde normalne nahoru..Takze nejaky mrtví bod na pedalu neni nebo je to vlastnost u techto moturu?Omlouvam se,ale jak rikam jsem tak trochu novacek...Dekuji za veskere info... Editováno: 21. Prosinec 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Vše co popisuješ, není normální. Testování "mrtvého bodu" na volnoběh je nicneříkající. Pokud to blbě jede, dej to do servisu - z popisu je totiž zřejmé, že jsi naprostý laik, takže je asi zbytečné se ptát, co píše VAG. Název tématu je velmi originální. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaspernica84 Vloženo 19. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Tak spis me zajimalo jestli nemel nekdo podobny problém...Prochazel jsem ruzna fora ale nic podobného jsem nenasel...Tak se omlouvam za hloupej dotaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 cuká a netáhne - příliš obecný popis. Je to jako, kdy by jsi si stěžoval na průjem - může to být blbé jídlo nebo rakovina v posledním stadiu. Pokud to nejede, jak má, tak se jako první musí auto napojit na diagnostiku.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.