Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jestli se ptas na zpusob, pak ten bok se pouze “vypaci”, ale az po odsroubovani a vysunuti “poutka” na bok..

jestli se ptas kde jsem vzal ten stribrnej bok, pak jsem koupil celej obal klice (a vypada to jako origo varianta pro Asii - vyrobce to pise Hella) a vypreparoval oba dily z toho..

A nez se nekdo zepta, kde jsem to vzal, tak tady:

https://www.aliexpress.com/item/32825154247/32825154247.html

532B6C0F-6686-4E54-AEE1-785526BF019C.jpeg

Editováno: , autor: Strabag
Doplnenj odkazu
Vloženo (editace)

Upravil jsem prizpevek vejs o “navod”, cislo klice je videt - treba jde objednat v SA a pokud ne, mate tam link kde jsem to koupil ja.

Rekl bych, ze to je original vyrobek. Ale mozna i neni, nicmene kvalita je ok.

Pridavam profi fotky.

08A180CF-2546-4C02-B7BB-54E80A7D7DCC.png

02A2A2AC-6CBB-4C25-9F9E-FCB55630AC34.png

Editováno: , autor: Strabag
Pridany profi fotky
Vloženo

Rekl bych, ze to je nerez. Takova matnejsi. Ale uplne matne to fakt neni. Proste je to kov a ma to vahu.

Ale za 200kc je to asi to nejvic, co se s klicem necha udelat.

Ale mate pravdu, mam tady jeste jeden klic, asi ho necham za par kacek vylestit v hodinarstvi jak psi kulky.

Vloženo

Je to kovovy kov. Nejakou hmotnost to ma, ale alespon vim, ze mam klic.

Ten plastovy bazmek bez fantazie od SA mi prijde vyslovene, ale vyslovene hnusny.

toto je opravdu kov. 

Vloženo
před 8 hodinami, Aleš_BX napsal:

a nenapsal jsem to výše? ..."je krásně malý" a není vyklápěcí, má nouzovou vysouvací planžetu, je verze celoplat a verze s chomem...   hmotnost skoro poloviční (toho celoplastu)... zkus Google...

To plati, ale jen pokud ma KESSY,... pokud nema KESSY, ma klasicky vystrelovaci ;) 

Vloženo

Srovnavat 6ti eurovou investici vs. novej klic + uceni klice mi prijde jako srovnavat modelku a 60ti letou babicku. 

Jako obe asi poslouzi, ale je to chuti investovat kazdeho soudruha..

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...