Jojo91 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Tak, tak hod odkaz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ja som tu odkaz na predoslej strane daval a prisli mi leskle diely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Nemá to nějaký negativní vliv na KESSY, myslím tím třeba zhoršení citlivosti nebo tak něco? Pokud je to tedy opravdu kovové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Mám zatiaľ iba horný kovový diel a žiadny negatívny vplyv na kessy neregistrujem. Objednával som aj ten bočný diel z linku, ktorý sem dal @misor1994 na predchádzajúcej strane, ale už mi prišli matné diely. Tie sa mi nepáčia, takže som ich na kľuč zatiaľ nedával a citlivosť kessy neviem overiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Já jsem objednal tu sadu obou dílů z odkazu ronskispeeda z předchozí strany. To by měli být také matné, tak uvidím co dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 (editace) Včera mi došli také matné (ale já jsem matné chtěl) a vypadá to líp než jsem čekal. Je to kov, ale nějaký dost měkký, spíš nějaká slitina takže předpokládám, že na tom budou dost vidět škrábance. Kupoval jsem na dva klíče. Na jeden to pasovalo velmi dobře a u druhého jsem musel použít trochu větší sílu na "zacvaknutí" obou dílů. Editováno: 27. Březen 2018, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Vypadá to dobře. Mohl by jsi říci, proč si chtěl matný? Lesklý mi příjde vhodnější k té lesklé kovové sponě,nebo-li upgrade klíče č.1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 (editace) Jak to myslíš "ke kovové sponě" ? Oba kovové díly jsou matné. Jediné co je lesklé, je to tlačítko vystřelování klíčku, a planžeta klíčku, ale to vůbec nevadí. Matnou jsem bral proto, ze ten plast je také matný, tak mi to přišlo, že to k sobě bude lépe pasovat. A také jsem se všiml, že logo Škoda co je na druhé straně klíčku k té matné perfektně pasuje. Je totiž takové trochu do šeda, přesně jako jsou ty matné kovové díly. Trochu to na té fotce mate, blbej násvit ;-) Editováno: 27. Březen 2018, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Ten spodní díl, jak ty říkáš, mám lesklý, proto se mi k němu nechce dopasovávat matný díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 @luban to kupoval oboje pokud správně chápu, takže oba díly pak k sobě ladí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 (editace) LukášCBR: Aha, tak to jo, to bude lepší ten lesklý. Martab: jj Editováno: 27. Březen 2018, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Moje chyba, špatně jsem to pochopil a nedošlo mi, že si to kupoval jako celek. Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Ta absence šroubku mně naštvala nejvíc. Taky jsem naštěstí měl šroubek z poutka, ale objednal jsem 2 sady kdyby někdo chtěl, ale nemám to jak namontovat. U toho boku se musí jedna packa uvnitř urvat aby to šlo “lehce” nasadit, poutko taky někdo upravoval, no mě to hrubou silou docela dobře sedlo takže i šroubek šel dá se říct z lehka. Zkoušel jsem aji sehnat šroubek, ale zaprvé hledat na internetu na slepo je nic moc a zadruhé jde objednat jedině desítky šroubků naráz a třeba z Ebaye za nějaký 300kč s tím že potom ty špatný nevyměním tak to ee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Tak objednaval som odtial: https://www.aliexpress.com/item/Cocolockey-Car-Metal-Part-for-VW-Golf-7-GTI-MK7-Skoda-Octavia-A7-Seat-Remote-Keyless/32850507816.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1d384c4da2yy3I A prisiel mi 1ks matny a 1ks leskly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Čiže lotéria? Inak ktorý diel je lesklý a ktorý matný? Na fotke vyzerajú byť všetky diely nejaké matné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Ten horní je lesklý...je to vidět na velkém monitoru... Na mobilu nebo menším laptopu bych z toho byl taky zmatený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 oba dva jak bocni tak i spodni jsou matne. Jen ten bocni vic sviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Darujem Vám bočný diel ja si ho na kľúč nebudem dávať. Je lesklý Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Beriem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Je to doma.. ďakujem! Inak nejaké porovnanie matného kovu (ľavý kľúč) a lesklého kovu (pravý kľúč). Na fotkách to tak nevidno, ale lesklý kov vyzerá predsa len o máčik exkluzívnejšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 no super. A kde jsi sehnal ten lesklý díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Odo mna a ja od Cinana...na pocudovanie od toho isteho, ktory predava momentalne asi matny diel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 jj..... ten číňan vypredal lesklé, tak začal predávať matné....... som zvedavý, kedy vypredá matné a začne predávať lesklé. Ešte mi treba aj na druhý kľúč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit A Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 (editace) Zdravim, Prosim poradili by ste odkial kupit komplet novy kluc na O3 2015 bez kessy 5E0 959 753 D , ncehece sa mi u nasich predajcov davat 90€ za novy kluc, na aliexprese a ebay som nasiel mnoho vyrobcov a predajcov, https://www.ebay.com/itm/Remote-Key-Shell-FOB-Case-For-VW-Golf-7-For-Skoda-Octavia-A7-Flip-Car-Key-Cover/112881340013?hash=item1a48408e6d:g:QcIAAOSw~l5asStV:rk:8:pf:0 https://www.ebay.com/itm/Folding-Remote-Key-Fob-434MHz-ID48-Chip-for-VW-Skoda-Octavia-A7-MQB-Golf7/132747180854?epid=17022715327&hash=item1ee8593b36:g:IkYAAOSwQqJbqjbf:rk:21:pf:0 Viem za 20$ original nekupim, ale aspon nech kvalitativne je OK, Dakujem za navrhy a rady Editováno: 25. Říjen 2018, autor: Vit A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.