crawn Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Ahoj Vlastním octavia I r.v. 12/99, kód motoru AHF, 1.9 TDI 81kw. Jde o to že jsem měnil budíky (budíky jsem měnil za stejné) a tím pádem musím nakódovat klíče (pokud dobřevím). Problém je ale v tom že když dám nakódovat klíče, tak se vše jeví jako v pořádku, imobilizér nebliká, auto lze nastartovat. Pokud ale klíč vytáhnu na více než 10-15 sec a zasunu ho zpět, imobilizér zase bliká. Zkoušel jsem programy jako VAG-COMANDER 1.4, VAG TACHO 5.0, VCDS ale výsledek stejný. Našel jsem i návody jak na to bez Počítače ale předchozí majitel tam dal magicar zamykání tak to asi nepůjde. Máte nějaké nápady/rady jak na to? Informace kdyžtak doplním. předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 napiš,jak jsi to kódoval-postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 27. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 VAG-TACHO : Zvolil jsem typ budíků - VDO - načetl PIN, zvolil kódovní klíču, zadal PIN dal jsem kolik klíčů chci kódovat a potvrdil. VAG-COMMANDER : Přepnul na K-line, zvolil keylearning, zadal jsem PIN, kolik klíčů a dal learn VCDS : Instruments (17) - Login (zde jsem zadal PIN), pak Adaptation - kanál 21, dal jsem nejdřív hodnotu 0 na test, pak hodnotu 2 pro 2 klíče a save. Když jsem kódoval 2 klíče tak po prvním jsem ho vybral a dal jsem tam hned druhý, oba prošly v pořádku ale když jsem je vybral a dal zpět po cca 10-15 vteřinách imobilizér blikal zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 VCSD- 17-10 kanál 00,vymazat adapt.hodnoty,pak-login-PIN starých budíků,pak 10-kanál 50,pin nových budíků,poté se přihihlá síš novým pinem,kanál 21,2 klíče a potvrdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 27. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Díky dneska večer zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 29. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Super funguje to. Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.