Přejít na obsah

Octavia I kódování klíčů


crawn

Doporučené příspěvky

Ahoj

Vlastním octavia I r.v. 12/99, kód motoru AHF, 1.9 TDI 81kw. Jde o to že jsem měnil budíky (budíky jsem měnil za stejné) a tím pádem musím nakódovat klíče (pokud dobřevím). Problém je ale v tom že když dám nakódovat klíče, tak se vše jeví jako v pořádku, imobilizér nebliká, auto lze nastartovat. Pokud ale klíč vytáhnu na více než 10-15 sec a zasunu ho zpět, imobilizér zase bliká. Zkoušel jsem programy jako VAG-COMANDER 1.4, VAG TACHO 5.0, VCDS ale výsledek stejný. Našel jsem i návody jak na to bez Počítače ale předchozí majitel tam dal magicar zamykání tak to asi nepůjde. Máte nějaké nápady/rady jak na to? Informace kdyžtak doplním.

 

předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VAG-TACHO :

Zvolil jsem typ budíků - VDO - načetl PIN, zvolil kódovní klíču, zadal PIN dal jsem kolik klíčů chci kódovat a potvrdil.

VAG-COMMANDER :

Přepnul na K-line, zvolil keylearning, zadal jsem PIN, kolik klíčů a dal learn

VCDS :

Instruments (17) - Login (zde jsem zadal PIN), pak Adaptation - kanál 21, dal jsem nejdřív hodnotu 0 na test, pak hodnotu 2 pro 2 klíče a save.

 

Když jsem kódoval 2 klíče tak po prvním jsem ho vybral a dal jsem tam hned druhý, oba prošly v pořádku ale když jsem je vybral a dal zpět po cca 10-15 vteřinách imobilizér blikal zas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...