Lukik Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Setkal se někdo s chybovým kódem P190e? Mě se tak třikrát objevil, pak jsem ho smazal. Po pár týdnech znovu naskočil, naposledy dnes ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukik Vloženo 22. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Aha, takže přístrojová deska rozsvítila kontrolku motoru, následně po načtení OBD2 adaptérem se ukázalo že jde o p190e. Podotýkám že jde Škodu Octavia 3 motor 2l 110 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 To chybové hlášení zřejmě nemáte v příspěvku popsané celé. Pokud zní jak uvedeno níže, tak jde o závadu tam popsanou. Tím že se závada objeví, pak chvíli nic a zase se objeví, odpovídá to škublému drátu v patici, chvíli je kontakt, chvíli ne. "Diagnostika ukáže závadu P190E00039 čerpadlo chladící kapaliny pro chlazení plnícího vzduchu - napájecí napětí. Jednoduše dochlazování turba, u mne naštěstí v zimě, takže do opravy jen trochu opatrnosti. Jde o upadlý kablík ve svorkovnici přímo u čerpadla. Prý se utluče vibracemi a u RS TDI docela často. Tak jen taková malá zkušenost.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukik Vloženo 24. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2018 No pokud se to objeví znovu, tak zkopíruji všecko co mi aplikace píše. Zkusím se podívat po kabeláži, na mojí O2 TDI byla v některých místech od vibrací otlučená izolace. Možná to bude i tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukik Vloženo 11. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Takže, opět po téměř roce ježdění bez problémů vyskočila stejná porucha. Smazal jsem ji a uvidíme co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldas Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Zdravím, oživím trochu toto téma, vyskočila mi taky tato chyba na diag po smazání je za chvilku zpět a chci se zeptat kde se toto čerpadlo nachází abych mohl projít kabeláž. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek škoda Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Spoiler Mám stejní problém zajímalo by mne to pajjja jeslí je to tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 (editace) Ahoj, přidám své zkušenosti. Minulý rok se mi několikrát tento kód objevil. Buď zmizel nebo jsem ho smazal. Teď v lednu v rámci prohlídky mi technik řekl (po předchozím upozornění), že to může dělat slabá baterka (což byla). V rámci prohlídky mi baterku vyměnili (měla už to za sebou) a od té doby se chyba neobjevila. Možná to někomu pomůže. Editováno: 16. leden 2021, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek škoda Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Beuticek..dik za info 2 krát sem ji vymazal a tet na posled už mi zmizela sama taky si mislim že to bude baterkou Lebo se mi že je slaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Tak dneska je to měsíc a den od výměny baterky a ani jednou mi to nevyskočilo. Přitom počasí a teploty tomu nahrávaly. Takže to považuju za definitivně vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octa121 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) chlapi ja som mal len šteker na pridavnom čerpadle vodnom zle zarazený, skúste najprv to pozrieť.. Editováno: 13. leden 2022, autor: Octa121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Já jsem rok od výměny baterie a za celou dobu se už chyba neobjevila. Takže u mě problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike TT Vloženo 9. leden 2024 Sdílet Vloženo 9. leden 2024 Ahoj , objevilo se mi to také (P190E), jen jednou a po smazání už ne ... ale vyskakuje mi tam (P023A , P023B) .... Asi budu muset vlézt pod auto a kouknout na ty konektory ... popř. řešit jinak .... Má někdo obr. kde se tyhle věci nachází ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.