Publikováno Leden 22, 20187 r Ahojte, vedel by niekto ako viem zmeniť jednotku aktuálnej rýchlosti na palubnom počítači? Typ auta je Škoda Fabia ročník 2011. Skúšal som pozerať v manuále ale nenašiel som nič ako to zmeniť. Ďakujem za rady.
Leden 22, 20187 r Autor No problém je ten, že tento návod mám aj ja, ale podľa neho si viem akurát tak zameniť aktuálnu rýchlosť za celkové prejdené kilometre. Takže si neviem zmeniť jednotku rýchlosti.
Leden 22, 20187 r Autor Už to ukazuje. Stačilo vymeniť tú aktuálnu rýchlosť v míľach na celkovo najazdené kilometre, a potom sa aktuálna rýchlosť zobrazila vyššie medzi tými dvoma čiarami, keď som sa poprepínal čo chcem zobraziť pomocou tlačidiel na páčke. A hlavne v km/h. Ďakujem.
Leden 22, 20187 r Wirer, jak to je. Kdy maš budiky s displejem z nkoie 3310 a držiš tlačitko ok/reset tehdy jdeš k menu? Dobře rozumim ?
Leden 22, 20187 r už nepamätám ako to bolo. všetky informácie sú v návodoch OK/reset slúži hlavne na reset a prepínanie medzi 1 a 2
Leden 22, 20187 r ja , kdy chci přejit k menu tlačim dolni tlačitko z pravé strane pačky . Mam maxika
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.