Roska Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Materiál velmi slušný, palubka,volant,prostě vše krom sedaček ( ten základ je opravdu základ ) pocitově OK,doporučuji si ale připlatit za lepší materiál sedaček. Výbava skvělá, i základní asistenti jsou více než OK, možná sem nepatří ale fantastický výhled ven ( původně OII ). Prvních pár km, výdrž materiálů zatím nelze odhadnout. Pocitově vše OK. Robo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 ja som si zvolil style uz len kvoli tym sedackam a podpore stehien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Ahoj Roska - můžu mít dotaz ? Jaké budíky má ta verze Ambition? Mám na mysli grafiku tachometru a otáčkoměru v oblasti čísel. Je to stejně hnusné jako ve verzi Style (světlý pruh a v tom bílé číslice)? Někde jsem viděl na videu, že verze Ambition má trochu jinou grafiku bez toho světlého proužku. Mám objednaný Ambition, ale předváděčka a i všude v katalozích je jen ta verze Style. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Podle konfigurátoru černý podklad a bílé čísla. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.