Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtěl bych do Fabie 2011 koupit lepší originální autorádio s integrovaným bluetooth pro přehrávání hudby. Jaká autorádia autorádia od škody mají integrované bluetooth?

Děkuji

Odesláno z mého ONEPLUS A5000 pomocí Tapatalk

• Autor

Aha, tak to je dobrá zpráva... dá se něco podobného koupit u nás v ČR? Nebo jen na ebay? Díky

neviem, ja som objednával na ebay, ide to z nemeckeho eshopu, takže to príde rýchlo. 

Upraveno od peter.s

• Autor

To už radši to první...asi bych objednal něco z Amazonie.de. Je to těžký zapojit ten adaptér? Bluetooth potřebuji... Dík

to z aliexpresu splní účel rovnako s jednoduchou montážou, ale chcel som práve niečo neviditeľné 

montáž: vytiahnuť rádio, ak máš aux in vytiahnuť konekor, vložiť miesto neho konektor z BT adaptéra, pre istotu zaistiť tavnou pištoľou alebo iným lepidlom a z poistovej skrinky dotiahnuť pre BT adaptér  kostru a spínané plus

ak v aute nieje aux konektor, treba ho aktivovať cez VCDS

prepneš rádio na media/aux a prehrávaš. samozrejme rádiom ani volantom neide nič ovládať, okrem hlasitosti

a keď už je rádio vonku, dá sa zaň dať aj nabíjačka na telefon.

foto je síce z O2, lebo montáž F2 som si nevyfotil, ale pre inšpiráciu stačí

Foto.jpg

Upraveno od peter.s

inspirace dobra, jen u F II je ovladac ventilace a radio prohozeno .. takze radio mas u kolena a ovladace na vrchhu palubky

• Autor

Ten držák na telefon, máš přichycený k mřížce? Já ho mám vlevo na skle, ale je problém s kablikem.

takto je to uchytené. foto dodám večer. káblik s napájaním vychádza z cez rámik rádia ( stojí pár €, tak som z neho na kábel vyrezal ) a dĺžka je tak aurát aby sa dal pohodlne zastrčiť do telefónu 

https://www.sunnysoft.sk/zbozi/122PBR-853948/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-skoda-roomster-praktik-07-15-fabia-08-14-na-stred.html

https://www.sunnysoft.sk/zbozi/124PHR-007/sh-drzak-pro-pevnou-montaz-na-palubni-desku.html

https://www.sunnysoft.sk/zbozi/124PHR-047/sh-drzak-mini-pda-gripper-2-nastavitelny-59-89-mm.html

• Autor

Možná objednám to stejné co ty, ta cena je lepší. Ten červený a černý kabel jsi někam zapojoval? Dík

to je napájanie BT adaptéra, takže ideálne to zapojiť do poistkovej skrinky, na volný spínaný výstup. Cez biely konektor ide do rádia len zvuk

Upraveno od peter.s

spomínané fotky z fabie

f1.thumb.jpg.88620b07d6a3950eae408ff342f5116d.jpgf2.thumb.jpg.2565a669e1a1bef12a6d545e3faf13d0.jpg

• Autor

Tak já už nevím, dnes jsem zkoušel swing a nepasuje do palubovky... jaká rádia ze škodovky mně tam budou pasovat? Děkuji

Já si dal  RCD330 +  má  integrovaným bluetooth  + USB a SD 

• Autor

Nad tím jsem taky přemýšlel, ale 80% jsou kopie z Číny a nejde nahrát nový firmware s android auto.. navíc je to lepidlo na zloděje, když fabka nemá alarm... Proč mně nepasuje ten Swing, je více verzí? Díky

je viac verzií, pre fábiu, pre octaviu ...

a pre rapid :D

• Autor

Sakra, tak to je škoda.....kde sehnat na Fabii? Bazoš? Nebo nějaký vrakáč, jsem z Brna. Díky

Ano, muzes :)

Muze byt : alegro nebo olx :)

Upraveno od TOMUS

a co není china :D:D  myslím že aji na Swingu co jsem vytáhl z mojí Fabky je made in china....

• Autor
a co není china [emoji3][emoji3]  myslím že aji na Swingu co jsem vytáhl z mojí Fabky je made in china....
To jo, ale není China jako China...:D A software taky někde jinde...
  • 2 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.