Yodiak Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) Dobrý Den přeji Mám problém a nevím co stím jestli novou komplet spojku plus setrvačník nebo poslat převodovku na repas. Problém je že když jedu po městě tak všechno jede jak hodinky ale když vjedu na dálnici auto začne hodně vibrovat jako od motoru dělají to hodně převodové stupně 4,5,6 na 1.2.a 3 není nic poznat auto ale i tak krásně táhne má sílu, jen dokud nezařadím tu 4 a přidám plyn tak to začne hučet plus vibrovat Tak tímto vás prosím jestli náhodou nevíte co to muže být. Jo a problém z řazením také nemam rok 2004 najeto 230 000 Editováno: 4. Únor 2018, autor: Yodiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 8. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Po dnešku kdy jsem auto testoval a dukladně projel jsem zjistil že to začne dělat když řadím na 4stupen a přidám plyn tak auto začne vibrovat a i motor změní zvuk jako jak to popsat jako by neseděli zuby v ozubených kolečkách mírně se třese auto. Gumy to nebudou pac mi to dělá i na letních gumách i po vyvážení a celkové geometrii.četl jsem tu hodně příspěvku ale žadnej mě nepřesvědčil o tom co to muže bít.Auto jsem dával do kupy v letě komplet novej spodek auta plus výfuk, vedeni vzduchu a turbo. výměna převodovkového oleje jsem z toho na prášky. Spojka ještě puvodní ale jede dobře řadit jde taky krásně myslím že by to mohl dělat dvouhmota jak se přidá tak je mirně ohnuta nebo nějak unavená a začne vibrovat opravte mě jestli se pletu.nebo odchazí převodovka ale zas rychlosti tam jdou nic mi nevyskakuje nemam problém .nechci kupovat novou spojku cca 9700kč a pak zjistit ze to nedělá spojka ale převodovka a zase koupit nebo nechat udělat repas to je zase dalších 10 az12 za převodovku a když to bude dole tak at se to nedělá dvakrát ted me napadlo ještě něco jak jsou poloosy na převodovce jestli to také není tím to huceni a vibrace.Opravdu tu nikdo nemel stejnej problém budu hrozně vděčnej když mi pomůžete někdo prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 8. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 to jste se fakt nikdo stim nesetkal nebo zadna zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 A poloosy máš v pořádku? Při větším nájezdu bývají vymačkané homokinetické klouby, hlavně vnitřní a pak to vibruje. Nemusí to být tím, ale řešili jsme podobný problém, po vyměně poloos jak nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 10. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 ano poloosy jsou nove dělal jsem celej spodek komplet nove ach jo ale dekuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Citovat tak už víme čím to bylo setrvačník a ložisko spojky výměna a vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.