Persan Vloženo 31. Května Vloženo 31. Května Objednán Karoq 1.5 tsi dsg šedá graphite metaliza výbava top selection. Objednan 19.5. Mam trochu strach s dsg měl jsem jen samé manuály a taky za jak dlouho auto bude vyrobené. Citovat
Mirdako Vloženo 1. Června Vloženo 1. Června Z DSG strach neměj. Zvykneš si velice rychle a pak nebudeš chápat, jak jsi mohl do teď jezdil s manuálem...😂 Citovat
Persan Vloženo 1. Června Vloženo 1. Června Akorát mě trápí to dodání jednou výroba 33tyden pak 42 a teď zase 33 já počítám dodání tak na konci září. Citovat
Pheorinos Vloženo 1. Června Vloženo 1. Června Ta vybraná barva mu vážně sluší. Věřím, že budeš spokojen i s výběrem DSG. Já si stále každou jízdu vážně užívám 🙃 Citovat
Persan Vloženo 1. Června Vloženo 1. Června Tak děkuji všem za uklidnění teď akorát čekat a čekat. Citovat
Persan Vloženo 7. Června Vloženo 7. Června Tak jsem nakonec nevydržel protože mi volali že auto bude až někdy koncem října tak jsem vzal skladovku akorát nebude šedá ale modrá race.14 v sobotu si pro auto jedu v té samé výbavě co jsem chtěl. Citovat
Jmeno Vloženo 9. Června Vloženo 9. Června Já objednával 14.4. 2025 a zatím to vypadá na 36. týden (tedy někdy v první půlce září). Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.