rominator33 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Zdravím přátelé, potřeboval bych poradit mám Fabii 1,4 Mpi, r. v. 2002 včera jsem jel po dálnici a z ničeho nic se vypla pristrojovka(viz obrázek) od té doby se již nerozsvitila, nic neukazuje. Taky se mi v jednu chvíli večer stalo že jsem měl na chvíli problém s posilovačem rizeni(chvíli nešel, pak se to rozjelo) může mi někdo poradit co s tím, budu muset měnit cele budíky a mělo to vliv na ten posilovač, dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 To bys měl asi nějak podrobněji rozepsat...Takže ručičky přístrojů fungují,nefungují displeje?A co kontrolky?Zkoušel jsi diagnostiku?Tohle vypadá na řídící jednotku,nebo spojení mezi ní a přístrojovou deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 3. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 nefunguje vůbec nic, seklo se to a zůstalo jak na obrázku, nefungují ručičky display...nic...diagnostiku jsem zatím nezkoušel, není zde nějaký kutil z Ostravy a okolí, který by pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Co by tam mohlo být společného pro celý přístrojový panel je kostra...Nefunguje ani osvětlení přístrojů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 3. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Ani osvětlení pristrojovka nic-tma. Teď se vrátil syn a byl s tím u známého na VAG, (kódy si bohužel nenapsal, bylo tam snad celkem 6 chyb), mechanik mu řekl že údajně špatná centrální řídici jednotka... není tady skutečně nějaký šikovný kutil u okolí který by pomohl, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Pospik Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 (editace) Mam stejny problem u fabie 1.4 mpi 2001 50kw jenze po otoceni klicku se budiky vrati a zase ukazji, po vyplnuti klicku zustanou seknute viz video. Udajne nejaky studeny spoj. Ale to by mi zaroven nerestartovalo auto radio. Prosim o radu Vag ukazuje chyba komunikace sporadicka tak nevim.. Vypnul jsem baterii na noc a Rano zapojil vse ukazuje jak ma. Uz jsem s toho jelen... VID_20190727_180431.mp4 Editováno: 28. Červenec 2019, autor: Jan Pospik Doplneni textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Pospik Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Tak a jeto byla to pouha pojistka.. Dal jsem 10A jinou jsem nenasel... Original 5A... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 V 3. 3. 2018 na 15:57, rominator33 napsal: Ani osvětlení pristrojovka nic-tma. Teď se vrátil syn a byl s tím u známého na VAG, (kódy si bohužel nenapsal, bylo tam snad celkem 6 chyb), mechanik mu řekl že údajně špatná centrální řídici jednotka... není tady skutečně nějaký šikovný kutil u okolí který by pomohl, dekuji Ahoj, dnes se mi stalo během jízdy naprosto totéž co tobě před rokem. Můžeš mi napsat, jaké bylo řešení? Diky předem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.