Přejít na obsah

Nefunkční budiky

rominator33

Doporučené příspěvky

Zdravím přátelé, potřeboval bych poradit mám Fabii 1,4 Mpi, r. v. 2002 včera jsem jel po dálnici a z ničeho nic se vypla pristrojovka(viz obrázek) od té doby se již nerozsvitila, nic neukazuje. Taky se mi v jednu chvíli večer stalo že jsem měl na chvíli problém s posilovačem rizeni(chvíli nešel, pak se to rozjelo) může mi někdo poradit co s tím, budu muset měnit cele budíky a mělo to vliv na ten posilovač, dekuji za rady

IMG_20180303_080248.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma

Ani osvětlení pristrojovka nic-tma. Teď se vrátil syn a byl s tím u známého na VAG, (kódy si bohužel nenapsal, bylo tam snad celkem 6 chyb), mechanik mu řekl že údajně špatná centrální řídici jednotka... není tady skutečně nějaký šikovný kutil u okolí který by pomohl, dekuji

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Mam stejny problem u fabie 1.4 mpi 2001 50kw jenze po otoceni klicku se budiky vrati a zase ukazji, po vyplnuti klicku zustanou seknute viz video. Udajne nejaky studeny spoj. Ale to by mi zaroven nerestartovalo auto radio. Prosim o radu Vag ukazuje chyba komunikace sporadicka tak nevim..  Vypnul jsem baterii na noc a Rano zapojil vse ukazuje jak ma. Uz jsem s toho jelen... 

Editováno: , autor: Jan Pospik
Doplneni textu
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
V 3. 3. 2018 na 15:57, rominator33 napsal:

Ani osvětlení pristrojovka nic-tma. Teď se vrátil syn a byl s tím u známého na VAG, (kódy si bohužel nenapsal, bylo tam snad celkem 6 chyb), mechanik mu řekl že údajně špatná centrální řídici jednotka... není tady skutečně nějaký šikovný kutil u okolí který by pomohl, dekuji

Ahoj, dnes se mi stalo během jízdy naprosto totéž co tobě před rokem. Můžeš mi napsat, jaké bylo řešení? Diky předem... 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...