Host Ulipek Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Ahojte, Mám zájem o orig. příslušenství na moji OCT III. RS (předface).. Konkrétně o volant alcantara s tiptronicem.. viz. foto. Jenže na předface Octavii to podle škodovky ´´nepasuje´´ bude to jen kvůli inovaci tlačítek volantu? a to jiné rozdělení tlačítek a změna podsvícení? (pokud ano, stačí jen přehodit staré tlačítka do nového volantu, nemýlím se? Nebo se změnilo i něco více? Děkuji! Editováno: 8. Březen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Pase vsechno, tlacitka staci prehodit z puvodniho volantu. Mel jsem ale pripad, kdy pan u Octavie ze zacatku vyroby, chtel nechat nejnovejsi verzi tlacitek a kupodivu tak nejak vsechno fungovalo Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Moc děkuji za nabídku i radu. Volant pořídil kamarád a vzhledově se mu na autě nelíbí.. Má to v Octavii Scout III. FL Tak to chci od něj odkoupit.. A cena je pro mě zajímavější od něj. Každopádně v dohledné době 2 měsíc 2019 dojde Kodiaq známému a ten ho bude také chtít.. tak mu řeknu a eventuálně bych se ti ozval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Přehazoval jsem teď volant z nové O3 FL (nejspíš) do O3 rv2013. Mám nová tlačítka s bílým podsvícením a bez jakéhokoli zásahu vše funguje bez problémů (včetně pádel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 tak mám namontovanej volant.. A asistentní tlačítko nefunguje Nevíte zda to jde nějak dokodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Mels ho predtim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 V 15.3.2018 na 14:29, Ulipek napsal: tak mám namontovanej volant.. A asistentní tlačítko nefunguje Nevíte zda to jde nějak dokodovat? Ony se nejake okty prodavaji i bez volantu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 On měnil volant, řeší to v prvním příspěvku, zda je to možné a v tomto dalším "oznamuje" že už namontoval ten volant s Alcantarou místo to ho původního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Spatne jsem se zeptal.. (i kdyz po ruznych zjistenich by me prodej bez volantu uz nesokoval ) ptam se na tlacitko, protoze existuje vic druhu tlacitek na volantu. Vim to jenom proto, ze jsem koupil kdysi orizly volant, ale tlacitka musel prendavat, pac na nem nejaka chybela. Proto se ptam, zda ti sedi pocet tlacitek pred a po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Opravdu jsem měl volant už z Bolky ;D Nicméně, jak psal @Neonik tak by mělo vše fungovat a nefunguje alespoň v mojí RS ne.. Počet tlačítek je stejný, jen předchozí volant měl na tom místě hlasové ovládání které se přesunulo na jiné místo (funguje) a přepínaní režimů rádia bylo nahrazeno tlačítkem na asistenty které teď nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Jo, to bude asi ten kámen úrazu. Auto, do které ho jsem to montoval, nemá žádné asistenty ani hlasové ovládání. Proto jsem se domníval, že to funguje korektně - za mystifikaci se omlouvám. Předpokládám, že prohodit tlačítka asi nebude problém, akorát budou opět zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ahaa nic se neděje. Nevadí mi že to nefunguje až tak moc.. Asistenty si proste když bude potřeba vypnu na maxidotu. O nic nejde. Ale ovládání na volantu funguje i když je na úplně jiném místě (takže piny zůstávají nejspíš stejné ve svazku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Staci prohodit tlacitka ze stareho, uspesne provedeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Panove resil tu uz nekdo reklamaci toho volantu z alcantary? Mam hu asi 5 mesicu a na mistech kde se drze, ze uplne ocesanej a omastenej. Tak jestli to ma cenu resit nebo to skodovka stejne zamitne. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 to je vlastnost volantu z alcantary, mnohem rychleji se opotrebovava. Neni to do spotrebaku, ale do aut na okruhy kde opravdu vyuzijes ten vetsi grip, coz je asi tak jedina prednost pred klasickou perforovanou kuzi. Tak reklamuj, dupej po nich a za 5 mesicu znovu nashle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.