ivanl Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Ahojte. Vcera som mal moznost prezriet kolegovu Fabku SDI cca z 2000 roku. Zaujala akasi guma/tesnenie okolo prednych svetlometov. Na co to tam bolo, pretoze na Fabkach, ktore som videl z MR 2005/2006 a MR 2007 nic take nie je? Na prilozenom obrazku je na lavo svetko bez gumy a na pravej casti v cervenom "oramovani" je ta guma. Mate tam niekto tu gumu/tesnenie? D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Gumy se dávaly dokud škodovka nezačla šetřit, funkčně pomáhají proti zašpinění motoru, že tam nelítá tolik bordelu, nic jinýho mě nenapadá, na autě jsem je neměl, ale dodal jsem si je tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 No jooo. Stary dobry kary z roku 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 No jooo. Stary dobry kary z roku 2000 ..až na tie kabelove zväzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Gumy se dávaly dokud škodovka nezačla šetřit, funkčně pomáhají proti zašpinění motoru, že tam nelítá tolik bordelu, nic jinýho mě nenapadá, na autě jsem je neměl, ale dodal jsem si je tam.. Olo, kolko to asi stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Sice nejsem Olo, ale ofiko cena je 209,- Kc/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Sice nejsem Olo, ale ofiko cena je 209,- Kc/ks tak tak, ,cena dost vysoká, mě to stálo jenom chvilku trpělivosti, než přijely nabouraný auta, který to měly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Je zaujimave, ze vsetky Fabky, ktore som videl mali uchytky na tu gumu. Ake cislo maju tie "gumy". D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Je zaujimave, ze vsetky Fabky, ktore som videl mali uchytky na tu gumu.Ake cislo maju tie "gumy". D Ivo obj. čísla gum jsou 6Y0941715 levá a 6Y0941716 pravá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.