Publikováno Říjen 12, 200618 r Ahojte. Vcera som mal moznost prezriet kolegovu Fabku SDI cca z 2000 roku. Zaujala akasi guma/tesnenie okolo prednych svetlometov. Na co to tam bolo, pretoze na Fabkach, ktore som videl z MR 2005/2006 a MR 2007 nic take nie je? Na prilozenom obrazku je na lavo svetko bez gumy a na pravej casti v cervenom "oramovani" je ta guma. Mate tam niekto tu gumu/tesnenie? D Ivo
Říjen 12, 200618 r Gumy se dávaly dokud škodovka nezačla šetřit, funkčně pomáhají proti zašpinění motoru, že tam nelítá tolik bordelu, nic jinýho mě nenapadá, na autě jsem je neměl, ale dodal jsem si je tam..
Říjen 12, 200618 r Gumy se dávaly dokud škodovka nezačla šetřit, funkčně pomáhají proti zašpinění motoru, že tam nelítá tolik bordelu, nic jinýho mě nenapadá, na autě jsem je neměl, ale dodal jsem si je tam.. Olo, kolko to asi stojí?
Říjen 12, 200618 r Sice nejsem Olo, ale ofiko cena je 209,- Kc/ks tak tak, ,cena dost vysoká, mě to stálo jenom chvilku trpělivosti, než přijely nabouraný auta, který to měly..
Říjen 12, 200618 r Autor Je zaujimave, ze vsetky Fabky, ktore som videl mali uchytky na tu gumu. Ake cislo maju tie "gumy". D Ivo
Říjen 12, 200618 r Je zaujimave, ze vsetky Fabky, ktore som videl mali uchytky na tu gumu.Ake cislo maju tie "gumy". D Ivo obj. čísla gum jsou 6Y0941715 levá a 6Y0941716 pravá..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.