Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To se kluci poserou :smich:

Svoje xenoni nevymenim ani za nic :smich:;)-_-

nádhera.opravdu se mi líbí.

wow jen jsem zvědav na cenovku

nevypadají zle...ale jak origo xenony jsou the best!! -_-

a bixenony jsou best of the best.:)lol

vypadaji fajnově, ale chtělo by to vidět jak šajní

Hmm, hnedka jdu pro ně ;-))

Začínam šetriť... to je nádhera.

jj me libi, uzu sem psal na fabia clubu

i kdyz bych si je stejne predstavoval jeste jinak

ale designove je povazuju za asi nejhezci, potom TYC, pak serie s cernejma rameckama a pak xenony

:-)

ooooooo mrdózníííííííí :prc:

a to uprostřed je xenon bo je pod tím žárovka???

a už by taky někoho mohlo napadnout vypotit nějaký pořádný světýlka dozadu.

proc bi-xenon :: dyk tam je extra parabola pro dalkove

proc bi-xenon :: dyk tam je extra parabola pro dalkove

jo jo to jo, ale tlumený jsou xenoooo nebo je pod tou čočkou žárovka jako u TYC?

to se zatim neviii

ale podle me tam bude normalne patice na H7 a bud tam das zarovku nebo xenon stejne jako u TYC

nooo tak to vypada moooc pekne ;)

Tak ty světla nemaj chybu. Jsem zvědavý na nějaký foto těch angelů když jsou zapnutý.

amogh: :smich: Ty jsi rejpal lol

Poradi u me je jasne... origo xenon, pak tyhle, pak serie chromova, pak TYC a pak uz nic -_-

Ale prekvapive se mi tyhle libej vic v cernym nez ve chromu -_- No jsem zvedav na realny fotky na aute...

Poradi u me je jasne... origo xenon, pak tyhle, pak serie chromova, pak TYC a pak uz nic -_-

Já jsem si zrovna tenhle týden říkal kdy někdo vyplodí angel eyes na Fabku, ale tyhle mě teda zrovna nenadchnuly, představoval jsem si je trochu jinak, takže souhlasím s Martinoslavem, origo xenon na prvním místě a dál zustávají na autě B)

Mě se líbí, a pokud by za čočkou byl xenon tak super.

No klucí já nevím,ale když jsem viděl jak svítí ty vaše TYC tak už bych asi měl několikrát zbořený předek od zvěře... kol110

Jsem zvyklej na origo xenony a ještě ty xenony v dálkách (amogh-proto jsem psal bi-xenony, nebo je lepší napsat di-xenony nebo duo-xenony?) a už kolikrát mě to zachránilo když jsem si to tak pěkně šinul krajinou a v dáli jsem uviděl očička...

nebo spíš nedávno jsem myslel že vidím medvěda...neskutečnej jelen...jsem se málem p..ral strachy že mi tam vběhne...ale asi si říkal á taky kolega paroháč.:)

:smich:

Sorry za trochu toho OT

Ale je pěkné že světla pěkně vypadají když pak jejich účelnost je =0 :blbec:

Ty TYCky jsem svitil nevidel, ale je pravda, ze kluci rikali, ze to je bida... :( Na tyhle jsem popravde docela zvedav ;) Libi se mi vic nez TYCky ;)

Ty TYCky jsem svitil nevidel, ale je pravda, ze kluci rikali, ze to je bida... :( Na tyhle jsem popravde docela zvedav ;) Libi se mi vic nez TYCky ;)

tak, tak, pokud by tyto svítily v případě, že za čočkou bude xenon, stejně jako origo xenon - super

TYC nesvítily jako ksenón, ale tak stejně jako origo ;)

No ale obyc halogenovy lampy prece nesvitily vubec spatne.... A o problemu se svetlem u TYCek jsem slysel z vice stran...? Mozna asi proto, ze od toho lidi ocekavali vic, nevim no :(

Taky si myslím že origo halogeny svítily dobře,ale xenon je xenon..už bych neměnil...

a kdybyste viděli to krásně modré světýlko na těch dálkových..:):t

Myslím že ty TYC i na nejvyšší polohu svítí hodně do země a to světlo nic moc...

Tak jak se k tomu vyjádříte vy co máte TYC??jak je to ??

Ja bych menil okamzite :D Treba za ty projektorovy svetla :D To musi byt sleha maximalni :D;) Neoslnujou a na vozovku ti zobrazi jakejkoli obrazek -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.