Mathias Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Nie som sice odbornik na svetla typu AE, ale jedny vyraba Autostyle http://www.fun-tuning.cz/index.php?page=ca...typ=〈=0 a druhe su od X1 http://www.x1.cz/index.php?page=shop.produ...rt&Itemid=1 takze nejaky rozdiel vo vyzore tam je .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 to 'Mathias' tie prve nie su angel eyes a tie druhe nevyraba X1 ale taiwan, X1 ich len predava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 přesně jak říká domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Nic to nemeni na tom, ze oboji je teda peknej kekel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Tak nejspíš půjdu taky do AE. Předemnou je měl už cca 3 měsíce první majitel a z jeho zkušeností se mu nemlžili ani jinej problém nebyl,takže to vypadá, že už má tu druhou várku. Určitě bych do nich chtěl dát HID sadu. Nechci ji dávat do obyč světel a origo xeny jsou zase moc drahý, proto volím tuto kombinaci. Zajímalo by mě, kdo z vás už má AE + HID, zda měl nějaký problém s policejní kontrolou nebo na STK?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 koukám,že je X1 pěkně zdražily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Nic to nemeni na tom, ze oboji je teda peknej kekel tvuj názor,máš na něj právo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Este aby ne pane Maco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 XENON Angel Eyes Fabia potebuju este Xenon HID sadu??? Mam pocit ze Xenon AE uz ju maju v baliku???!!! Alebo Tangri beries obycajne a do tych doplnis HID sadu??? To Maca na jakej cene zacinali v X1??? Takisto som vydel v predaji nejake veci u nas a chlapici si na clear optiku prihodili kludne aj od 1200Sk a ponukaju to ako najlacnejsie u nas.....no neviem to radsej si to objednam postou z CR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 já je mam od nich za 4900kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 já je mam od nich za 4900kč Hezkyyyyy tak kluci asi musi zaplatit z niecoho vyssi ceny benzinu ..... ;) ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Mám dotaz na všechny, co máte angely. Mám na autě už cca 14 dní taky AE, ještě čekám, až pojedu v srpnu na roční prohlídku s autem, že si je nechám přesně seštelovat. Zatím mám seřízenou jen výšku, ale čeho jsem si všiml, že mně nefunguje naklápění světel z kabiny. Vím, že se to tady v tématu řešilo, ale myslel jsem, že to byl jen problém první várky...tohle je už várka další, nezamlžujou se, nic...všechno v poho, až na toto štelování. Nevím co s tím, rád bych, aby to fungovalo jak má. Může někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 No motorky si použil predsa svoje zo starých svetiel nie? Ak točíš kolieskom počuješ ich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Mám dotaz na všechny, co máte angely. Mám na autě už cca 14 dní taky AE, ještě čekám, až pojedu v srpnu na roční prohlídku s autem, že si je nechám přesně seštelovat. Zatím mám seřízenou jen výšku, ale čeho jsem si všiml, že mně nefunguje naklápění světel z kabiny. Vím, že se to tady v tématu řešilo, ale myslel jsem, že to byl jen problém první várky...tohle je už várka další, nezamlžujou se, nic...všechno v poho, až na toto štelování. Nevím co s tím, rád bych, aby to fungovalo jak má. Může někdo poradit? Nevim sice jakou máme várku, ale problém sme stím taky měli. jediný řešení je ty pacičky motorků zkrátit. Máme to tak a vše funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Jsem vůl, až se stydím to sem napsat Já myslel, když jsem koupil AE, že už motorky mají, takže jsem je jenom přimontoval, nasadil patici a jezdil Až po tom, co jsem napsal ten předchozí příspěvek, jsem se šel podívat na origo světla a pak na AE a koukám, oni motorky nemají už je všechno přehozeno a náklápíme, takže planej poplach, měl jsem se podívat líp Editováno: 23. Červenec 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 zo 'Tangerín' :D a to ta ani nenapado, ze tie kabliky ku svetlam co trcia, ich treba niekde aj zapojit ? ale sak poho, hlavne ze ti to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) to Tangerín :kol-130: parádní odpověď,dlouho jsem se takhle nenasmál. Hlavně že ti ale vše funguje jak má a světla svítí,btw taky o nich uvažuji Editováno: 23. Červenec 2008, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Tak znáte to, světla jsem si dovezl a hurá, bez nějakýho většího rozkoukávání se, je tam namontovat Jen jsem koukl, že tam jsou žárovky, ani jsem ten kryt neotvíral Nějak by mě nenapadlo, že to je takovej polotovar, půlku věcí musíš ještě přeházet z origo světel na AE, aby to všechno fungovalo Akorát mě bylo divný, že ten vnitřek světla se trochu klepe, už vím proč, ten motorek je hlavní držák Naštěstí jsem od té doby jezdil jen takový potrhy, takže v pohodě, nic se jim nestalo. Ale aspoň jsme se zasmáli, taky jsem chytl záchvat, když jsem to zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) :smich: kéž byse takhle řešili všechny problémy Editováno: 23. Červenec 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Jsem vůl, až se stydím to sem napsat Já myslel, když jsem koupil AE, že už motorky mají, takže jsem je jenom přimontoval, nasadil patici a jezdil Až po tom, co jsem napsal ten předchozí příspěvek, jsem se šel podívat na origo světla a pak na AE a koukám, oni motorky nemají už je všechno přehozeno a náklápíme, takže planej poplach, měl jsem se podívat líp tak to jsi mě totálně rozsekal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 jj teď už se tomu taky směju že já se prvně nepodíval, než jsem něco napsal, ale tak aspoň to tu ožilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Pat a Mat (Lugo s bajdíkem) jsou břídilové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Ono su angel eyes su realne vlastne EAGLE EYES .....preco sa nazvali Angel Eyes pre tie kruzky???? ... ako svatoziara .... Inak by to mala byt spolocnost SONAR co ich vyraba a vo verzii Xenon mate uz aj pripravu na Xenony a svietivost si vyberate to dla informacii od X1 .... Mat tak trosku viac na zvys beriem Black .... zdar.... Editováno: 24. Červenec 2008, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Mathias, asi si spravne nepochopil, co som ti pisal mailom. Vyrobca mojich AE je firma Eagle Eyes, nie Sonar. Je to aj na svetle - vid foto v prilohe. Tymto sa vas vsetkych teda pytam: Od akeho vyrobcu svetiel mate AE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 mam to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.