Přejít na obsah

ANGEL EYES

PTiCA

Doporučené příspěvky

Tak nejspíš půjdu taky do AE. Předemnou je měl už cca 3 měsíce první majitel a z jeho zkušeností se mu nemlžili ani jinej problém nebyl,takže to vypadá, že už má tu druhou várku. Určitě bych do nich chtěl dát HID sadu. Nechci ji dávat do obyč světel a origo xeny jsou zase moc drahý, proto volím tuto kombinaci. Zajímalo by mě, kdo z vás už má AE + HID, zda měl nějaký problém s policejní kontrolou nebo na STK??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

XENON Angel Eyes Fabia potebuju este Xenon HID sadu??? Mam pocit ze Xenon AE uz ju maju v baliku???!!! Alebo Tangri beries obycajne a do tych doplnis HID sadu??? To Maca na jakej cene zacinali v X1??? Takisto som vydel v predaji nejake veci u nas a chlapici si na clear optiku prihodili kludne aj od 1200Sk a ponukaju to ako najlacnejsie u nas.....no neviem to radsej si to objednam postou z CR....

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Mám dotaz na všechny, co máte angely. Mám na autě už cca 14 dní taky AE, ještě čekám, až pojedu v srpnu na roční prohlídku s autem, že si je nechám přesně seštelovat. Zatím mám seřízenou jen výšku, ale čeho jsem si všiml, že mně nefunguje naklápění světel z kabiny. Vím, že se to tady v tématu řešilo, ale myslel jsem, že to byl jen problém první várky...tohle je už várka další, nezamlžujou se, nic...všechno v poho, až na toto štelování. Nevím co s tím, rád bych, aby to fungovalo jak má. Může někdo poradit?

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz na všechny, co máte angely. Mám na autě už cca 14 dní taky AE, ještě čekám, až pojedu v srpnu na roční prohlídku s autem, že si je nechám přesně seštelovat. Zatím mám seřízenou jen výšku, ale čeho jsem si všiml, že mně nefunguje naklápění světel z kabiny. Vím, že se to tady v tématu řešilo, ale myslel jsem, že to byl jen problém první várky...tohle je už várka další, nezamlžujou se, nic...všechno v poho, až na toto štelování. Nevím co s tím, rád bych, aby to fungovalo jak má. Může někdo poradit?

Nevim sice jakou máme várku, ale problém sme stím taky měli. jediný řešení je ty pacičky motorků zkrátit. Máme to tak a vše funguje jak má :palec2:

Odkaz ke komentáři

Jsem vůl, až se stydím to sem napsat :rolleyes: Já myslel, když jsem koupil AE, že už motorky mají, takže jsem je jenom přimontoval, nasadil patici a jezdil :) Až po tom, co jsem napsal ten předchozí příspěvek, jsem se šel podívat na origo světla a pak na AE a koukám, oni motorky nemají lol už je všechno přehozeno a náklápíme, takže planej poplach, měl jsem se podívat líp :)

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři

Tak znáte to, světla jsem si dovezl a hurá, bez nějakýho většího rozkoukávání se, je tam namontovat :) Jen jsem koukl, že tam jsou žárovky, ani jsem ten kryt neotvíral :) Nějak by mě nenapadlo, že to je takovej polotovar, půlku věcí musíš ještě přeházet z origo světel na AE, aby to všechno fungovalo ;) Akorát mě bylo divný, že ten vnitřek světla se trochu klepe, už vím proč, ten motorek je hlavní držák lol Naštěstí jsem od té doby jezdil jen takový potrhy, takže v pohodě, nic se jim nestalo. Ale aspoň jsme se zasmáli, taky jsem chytl záchvat, když jsem to zjistil :palec2:

Odkaz ke komentáři

Jsem vůl, až se stydím to sem napsat :rolleyes: Já myslel, když jsem koupil AE, že už motorky mají, takže jsem je jenom přimontoval, nasadil patici a jezdil :) Až po tom, co jsem napsal ten předchozí příspěvek, jsem se šel podívat na origo světla a pak na AE a koukám, oni motorky nemají lol už je všechno přehozeno a náklápíme, takže planej poplach, měl jsem se podívat líp :)

tak to jsi mě totálně rozsekal :smich: :smich: :palec2:

Odkaz ke komentáři

Ono su angel eyes su realne vlastne EAGLE EYES .....preco sa nazvali Angel Eyes pre tie kruzky???? ... ako svatoziara .... :w00t1::rolleyes::) Inak by to mala byt spolocnost SONAR co ich vyraba a vo verzii Xenon mate uz aj pripravu na Xenony a svietivost si vyberate to dla informacii od X1 ....

Mat tak trosku viac na zvys beriem Black ....

zdar....

Editováno: , autor: Mathias
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...