jogofogo Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni JA vim prd co je nove a co stare=)))Nezajimam se o to=))Jen jsem chtel byt aktivni blb a hodil jsem tady nejake foto=)) Ale aj tak vypadaju celkom pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni JA vim prd co je nove a co stare=)))Nezajimam se o to=))Jen jsem chtel byt aktivni blb a hodil jsem tady nejake foto=)) jo tak to je potom jina.... takze vyborne, chvalim a za aktivitu dostavas za 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jsou to ty první a ne angel eyes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mate neake foto na aute? Mě se teda nelíbí....zlatý origo xenony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Chceš AE.. Kup si báwo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Vypadá to mrtě dobře ale chtělo by to "los xenonos.............."nevíte kde by se daly nějaké splašit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ahoj pánové, mám takovou prosbu. Někde jsem tady před nějakou dobou natrefil na odkaz na e-shop (myslím, že zahraniční), kde prodávali takový ty UNI angel eyes kroužky a teď to nemůžu zaboha najít. Můžete pls nahodit, pokud něco víte? Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 takže na angel eyes na Fabii můžeme zatím zapomenout. výrobce se ani nevyjádřil k termínu a prodejce mi doporučil nečekat. škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 (editace) toto je teda fotomontaz? Editováno: 22. Srpen 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tři měsíce po mém příspěvku. ne, toto již existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ono pokial to nie je zapnute tak nevies ci su to angel alebo nie. tak preto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekino Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 (editace) EagleEyes vyrobili prvních 50 sad tento týden. Z toho nám jde 20 sad, zbytek Německým firmám.V pondělí 10/9 odchází kontejner s těmito 20 sadami.Tzn. za cca 4-5 týdnů budou skladem první sady.Příští týden nám výrobce rovněž zašle 2 sady pro reklamní účely (tyto světla nejsou určené pro prodej),takže budete moci vidět, jak vypadají přesně na autě. S pozdravem Martin Kopáček Editováno: 8. Září 2007, autor: sekino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. Editováno: 24. Září 2007, autor: badboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jak? Tak to je hodně dobrý Sluší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. To já asi taky! To auto vypadá hodně nasraně Objednáme to hromadně a bude sleva? Editováno: 24. Září 2007, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Nevím, jestli nám dají slevu na dva páry. Loď přijede někdy v říjnu, myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Su tieto svetla schvalene pre cestnu premavku. Nerad by som prisiel o TP. ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Su tieto svetla schvalene pre cestnu premavku.Nerad by som prisiel o TP. ivo Mají globální evropskou homologaci, takže to asi bude OK. Info o dodávce: LOĎ: SOUTHAMPTON / eta Hamburg: 15/9/2007 ddu Olešná: cca 22/9/2007 Editováno: 25. Září 2007, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Jj hromadne to bude sleeeva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fear Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Mě se moc líběj, ale nevim jestli není lepší koupit xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to se uvvidi.... jaka bude cenovka, ale origo xeny nemaji krouzek angel eyes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 hromadně se možná taky přidám uvidíme ovšem podle ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Jako nevypadají špatně a určitě by holce slušely...ale otázka je jek daleko bude kvalita zpracování(přesnost),svítivost,seřízení a pak do nich ještě dávat xenon...docela drahá sranda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) neřeším-2 roky záruka-připište mě na seznam-hromadná koupě-díky černé provedení Editováno: 4. Říjen 2007, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Mě se moc líběj, ale nevim jestli není lepší koupit xenony. keby boli origo xenony cierne... inak pripajam sa k hromandnej objednavke. bral by som cierne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.