Maxim7725 Vloženo 16. Březen 2018 Vloženo 16. Březen 2018 Ahoj, prosím o pomoc, o radu jak lze demontovat středové výdechy Fabia II. Díky všem. Citovat
JayBee1 Vloženo 17. Březen 2018 Vloženo 17. Březen 2018 (editace) Dílenská příručka, stáhni Topení a klimatizace, odstavec Demontáž a montáž středních ofukovačů (článek 2.1, strana 7 příručky/11 souboru pdf). Případně, pokud ti jde o rámečky, mrkni sem. Editováno: 17. Březen 2018, autor: JayBee1 Citovat
fsociety19x Vloženo 12. Květen 2018 Vloženo 12. Květen 2018 no mne to teda bohuzial nepomohlo, ja som toto nasiel aj v anglictine nez som to nasiel na tomto fore a akosi to nechapem. To fakt nato potrebujem specialne nastroje? Lebo napriklad to co sa pise o demontazi bocnych ofukov je podla mna blbost, ja som tam nemusel nic pchat medzi tie lamelky. Normalne som ten plast, ktory licuje s palubovkou podobral zo spodnej strany nechtami-vysunul som tuto spodnu cast kolko to pustilo, potom som podobral nechtami vrchnu a komplet vyduch vysiel von-robota na 15 sekund? Ked som vsak skusil rovnaky postup na stredovych ofukoch, tak to nejde. ten cely panel tam nejako napevno drzi-nema nahodou nejake "zacvakavacky" ako je to na octavii? lebo v navode na octaviu je znazornenych 5 miest, ktore treba nejakym plastom alebo srobovakom podobrat a malo by to ist. V tomto navode na demontaz je zobrazene, ze nieco treba odistit priamo pri lamelach tych ofukov na 8 miestach? neda sa to odistit priamo niekde na tom plaste ktory licuje s palubovkou? BTW:prikladam aj foto: červene šipky su ako to vyzera podla navodu, modre sipky su ako som to robil na bocnych ofukoch a myslel som, ze tak pojde aj stredny Citovat
Petr Slezak Vloženo 14. Květen 2018 Vloženo 14. Květen 2018 (editace) Zaobiram se teď tím samým. I když jsem si tam svítil, našel jsem cosik v horní části... Ve spodní ani za boha nevím kam bych ty speciální dloubatka vrazil. Připojuji se taky s dotazem, jak to normální cestou dostat ven.? Sadu bone tools mám na různé to dloubanicko. Díky Editováno: 14. Květen 2018, autor: Petr Slezak Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.