Maxim7725 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Ahoj, prosím o pomoc, o radu jak lze demontovat středové výdechy Fabia II. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 (editace) Dílenská příručka, stáhni Topení a klimatizace, odstavec Demontáž a montáž středních ofukovačů (článek 2.1, strana 7 příručky/11 souboru pdf). Případně, pokud ti jde o rámečky, mrkni sem. Editováno: 17. Březen 2018, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim7725 Vloženo 17. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Moc děkuji. To pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 no mne to teda bohuzial nepomohlo, ja som toto nasiel aj v anglictine nez som to nasiel na tomto fore a akosi to nechapem. To fakt nato potrebujem specialne nastroje? Lebo napriklad to co sa pise o demontazi bocnych ofukov je podla mna blbost, ja som tam nemusel nic pchat medzi tie lamelky. Normalne som ten plast, ktory licuje s palubovkou podobral zo spodnej strany nechtami-vysunul som tuto spodnu cast kolko to pustilo, potom som podobral nechtami vrchnu a komplet vyduch vysiel von-robota na 15 sekund? Ked som vsak skusil rovnaky postup na stredovych ofukoch, tak to nejde. ten cely panel tam nejako napevno drzi-nema nahodou nejake "zacvakavacky" ako je to na octavii? lebo v navode na octaviu je znazornenych 5 miest, ktore treba nejakym plastom alebo srobovakom podobrat a malo by to ist. V tomto navode na demontaz je zobrazene, ze nieco treba odistit priamo pri lamelach tych ofukov na 8 miestach? neda sa to odistit priamo niekde na tom plaste ktory licuje s palubovkou? BTW:prikladam aj foto: červene šipky su ako to vyzera podla navodu, modre sipky su ako som to robil na bocnych ofukoch a myslel som, ze tak pojde aj stredny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slezak Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 (editace) Zaobiram se teď tím samým. I když jsem si tam svítil, našel jsem cosik v horní části... Ve spodní ani za boha nevím kam bych ty speciální dloubatka vrazil. Připojuji se taky s dotazem, jak to normální cestou dostat ven.? Sadu bone tools mám na různé to dloubanicko. Díky Editováno: 14. Květen 2018, autor: Petr Slezak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.