Přejít na obsah

Petr Slezak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

681 zobrazení profilu

Oznámení Petr Slezak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, Nenašel jsem nikde odpovědi, ale je mi divné, kdyby to někoho nepotkalo. Dnes se mi nepodařilo otevřít kufr. Vzal jsem za spínač, kufr odskočil, ale byl pořád zajištěny. Pohyboval se někde mezi. Jen jsem jej odtlacit, zacvakl se zpět úplně, ale už vůbec nešel otevřít. Jakmile stisknu spínač, jen slabě v tom motorku cvakne. Samozřejmě, neexistuje žádná páčka v interiéru, takže je to docela prekerni situace otevírat kufr sroubovakem nouzově zevnitř, dvě dětské sedačky, kočárek uvnitř. To někdo nevymyslel. Svítí kontrolka dveří. Mysli si to, že jsou otevřené. Zabouchnout jdou. Světlo v kufru svítí, i po zamceni. Po chvíli zhasne, kontrolka dveří svítí ale pořád. Je ko ten mikrospinac nebo motorek na zámku? Nebo to je jen nějaké zblble??? Díky za rady
  2. Kelly nejde brát jako referenční cenu, protože ta se dostává na normální cenu až po masivní slevě.
  3. Počkat můžeš, ale vesteckou kouli nikdo nemá. Taky teď jezdím s trošku nepříjemným pocitem, když mi něco ševelí na neutral, když spadnou otáčky na úplné minimum. Na výměnu za 10k aktuálně není rozpočet a nikoho rozumného v rozumném okolí ku Neratovicim jsem zatím nepotkal, aby to bylo za méně. S tím cardem je to hustý, jako až tak nízko jsem je nečekal. To stavi ceny v servisech při ceně 4-5 za sadu úplně do jiného světla.
  4. S cenou mám taky problém najít někoho normálního. Když vím, že v pohodě komplet sada stojí 4tis.... Min jednou tolik za práci mi přijde moc. Všude slyším 8-10 tis.
  5. Zaobiram se teď tím samým. I když jsem si tam svítil, našel jsem cosik v horní části... Ve spodní ani za boha nevím kam bych ty speciální dloubatka vrazil. Připojuji se taky s dotazem, jak to normální cestou dostat ven.? Sadu bone tools mám na různé to dloubanicko. Díky
  6. Jardo, promiň, pravda, Neratovice ale dojet do Plzně problém nemám. Stejně se tam chystám navštívit nové bydlení sestřičky kousek za Stodem :). Právě s tím bojuji, zbytečně vynaložené finance, jestli byly dělaný dobře a poctivě. Ale strach se skončením je. vícero mechaniku je dobrý nápad..
  7. Ahoj, všem. Jak to tady tak čtu, kam strčím nos, tam mě chtějí s Fabií odrbat. Někde za 8500, jinde do 10tis. Tvl, za 11tis. jsem je dělal na Volvu. Chlapi, můžete mi prosím, klidně do zprávy prosím doporučit servis nebo někoho rozumného, kdo by mi udělal rozvody? Koupil jsem Fabií 1.4 rok 2009 predface, má 182000. Dle servisky měněny rozvody v 160.000 rok 2016. Ale nějak mám obavy, po zahřátí si rozvody tak jakoby ševelí (řemen od altiku byl dole a neustalo to, tam je ticho), jakmile jen malinko polechtam plyn a otáčky se hnou třeba jen o 50rmp, je ticho. Nevim, jestli se mám obávat. Je tam Ina a alespoň zezhora to vypadalo dobře. Poradíte? Děkuji předem.
  8. Dekuji za navedení. Pravdu máš, našel jsem. Ale je to řádná makačka koukám. Nejprve tam půjdu přes vrchní odkládací kastlik, třeba to bude stačit na odhalení příčiny.
  9. Mám, stáhl jsem si dílenskou příručku ale sekce interiér tam vůbec není, tak se domnívám, že to v ní ani není. Nebo máš odkaz na nějakou, která zaručeně obsahuje?
  10. Ahoj, před deseti dny jsem koupil Fabií 2, rok 2009. Začalo mi něco pobouchavat u spolujezdce v palubce, asi pod airbagem nebo tak..... Chci se tam dostat ale zaboha nemohu najít nějaký návod na demontáž palubky. Google nepomáhá. Děkuji moc za pomoc a rady.
  11. Ahoj. Mohla by byt vadna vaha vzduchu, doporucuji pripojit na diagnostiku jeste pred rozvody, but tam kde je budes delat, nebo si najdi nekoho kdo ma prostor driv. Osobne bych nebyl v klidu a s autem radeji nejezdil. Vaha vzduchu je velmi casty problem. Odkud jsi? Mozna bych dokazal nasmerovat na spravneho cloveka, co by dokazal drive pomoci nez za 14dnu.
  12. Mel stesti, ze lidi s odlisnym nazorem nenavstivili toto forum predemnou. Malokdo se podeli, lidi si chodi na fora vetsinou pro odpovedi, malo kdo prichazi radit. Asi jsem nebyl zrovna mily, uznavam, nenechalo me to klidnym. Rada je to spatna a vsem doporucuji olej miminalne zkontrolovat. Prevodovka neni hermeticky uzavrena, to mluvi za vse a vlastnost oleje si za leta a porci km taky vezme za sve. Jako nazor mi to neprislo, doplnene vykricniky..... Naklad je to minimalni v porovnani, kdyz se to vys.... Na odlehcenou, taky mi udela dobre, kdyz se obcas promazu pivem prevodovce se hodne ulevi.
  13. Nedalo mi to a musel jsem se kvuli Tobe registrovat, ale ono se to hodi do budoucna. Clovece, Ty bys mel dostat jednu po papuli, a meli by te ucinit nesvepravnym tahove bludy tady vypoustet. Dozivotni napln je takovy blud, ze to jsem to jeste nevidel. Jestli ma znamy na Jarove spatne zkusenosti po vymene, tak by mej jit asi na nejake skoleni, kde by ho to naucili. Zadna olejova napln neni dozivotni!!!
×
×
  • Vytvořit nový...