Mathew15 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Zdar chlapi, potřebuji radu ohledně mé borané škodě O 1 rv. 1998 obsah 1.9 tdi AGR . Včera mě nabourala p*** a vše řeší pojišťovna ale auto uznali na totálku protože prý jen komplet zadní levý kus auta stojí se vším všudy 19 000 kč ( cena dílu + práce + lak ) a ještě práh a dveře . Asi tuším správě , že mi nabídnou tak 5 000 kč zhruba + plus kolik to vydraží na aukci a zbavovat se jí nechci mám jí 1 měsíc. Můj dotaz zní jestli to někdo neřešil a zda se to dá opravit levněji . Myslím že dveře seženu v barvě za 800 kč a práh celý nový za 1000 kč a ten zadní blatník by se dal vyříznout flexou a navařit jen ten kus. Nápravě by nic být nemělo rána šla nejdřív do dveří . Poraďte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Zeptej se, kolik ti dají. Opravit se to dá svépomocí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.