mstefl Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 (editace) Zdravím, funguje Vám někomu na iPhonu popř. Androidu aplikace OneApp. Chtěl jsem používat jako knihu jízd, ale mám s tím problém. Zkoušel jsem jak na iPhonu ( 7+, 6 oba s posledním iOSem ) tak i na Androidu Nougat ( 7.1.2 s Android autem 3.0.570554 ), a bohužel nejde nikde. Mám v práci starší F3 a tam to funguje. Nemáte někdo zkušenost jak to rozchodit. SmartLink funguje bez problému. Aplikace OneApp se spustí a hned po chvilce spadne, pak nejde ani mimo auto. Na Androidu zase píše „Připojuji se k vozu“ a ani po 5 minutách nic neudělá. Hardware : H41 Software: 0468 Děkuji Editováno: 18. Březen 2018, autor: mstefl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Ahoj s OneApp mam podobne problemy, ako popisujes s tym, ze mne sa obcas spusti obcas nie. Obcas pomaha odpojit telefon a zase pripojit, ale to zas nieje dobre pre baterku. Vsimol som si, ze prolem roby, ked si pred tym otvorim sluzobne maily na telefone. Dalej robila problem nejaka verzia IOS , posledna by uz mala byt ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 OneApp ked sa nemylim funguje len pre nove Bolera, ktore maju Smartlink+. A prave to plus je dolezite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mstefl Vloženo 1. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 OneApp ked sa nemylim funguje len pre nove Bolera, ktore maju Smartlink+. A prave to plus je dolezite Mám Bolero i SmartLink+ Fabia 2018.Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Mne zasa OneAp funguje ale neviem či mám SmartLink+ nakoľko mi nenajde Wifi Mám Bolero r.v. 5/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 (editace) Dnes mejl od SA, ze podporu OneApp pro Android Auto pripravuji. Tak snad to nebude trvat rok. Editováno: 24. Září 2018, autor: pejvlik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 OneApp zmizela z GooglePlay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Zajimave reseni problemu. Ale se nedivim. servery jim uz mesic nejedou. Od verze 1.6.2 neni videt v infotainmantu a nekoho uz asi nebavilo psat, napiste na podporu s VIN a obrazovkou. Btw. psal jsem pres ten pozadovany formular 2x zadna reakce. Pak jsem volal i na obecnou infolinku a na jejich prani to poslal na ne i mailem, A taky nic. Jsem zvedavy zda to jeste rozjedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 JiVi: doufam, ze ji pridaji zpet, ale tentokrat s podporou Android Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Trochu OT. V pá nebo so došla aktualizace na SG a MFA+. Takže se okolo těchto SW něco děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Ano, děje nová verze Smartgate už mi ani nejde spustit a neustále dokola cyklí jen hláška o crash programu. Odinstaloval jsem už navěky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 kdyz MFA vyzaduje SG a tu nemam :-/ .. OneApp mi aspon funguje na telefonu ,takze se zpetne podivam na data v nem ulozena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 tak me OneApp uz nefunguje. pred mesicem zacal mit problemy s pripojenim. A kdyz jsem dal odhlasit, tak sice projdu zdanlive prihlasenim. ale po odsouhlaseni warningu o nepouzivani za jizdy skoncim na erroru. Nelze stahnout data a nabizi mi zrusit nebo odhlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 tak apka je zase na playstoru pristupna. Ovsem stale ji nejde najit mezi ostatnima aplikacema v Mirrorlinku na Infotaimentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 No apka je dostupna. Vydali i aktualizaci na 1.6.6. ale chova se mi porad stejne. Nic nestahne ze serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 (editace) ano se serverem nejak nechce komunikovat, kazdopadne v MirrorLinku se uz zobrazi a funguje. Jen ty widgety jsou teda divny. Skoda, ze nejdou customizovat. a celkem slušně to už zobrazuje průběh jizdy na mapě. Editováno: 4. Duben 2019, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 no tak si ce se mi podarilo dosahnout toho, ze se nejak na servery pripojila. A stahla si odznaky:). Nicmene vse ostatni zapomenuto. tj. najezd kilometru i trasy. holt asi to neukladalo na server:( A porad mi pise, ze nema certifikaci za jizdy. zatimco samsung car mode a LG car mode (pokusy s Full mirror link apkou) jo. Ted jsem ji po par dnech spustit a mam tam 15km z 8.4. takze asi kilometry loguje. a po spusteni vypadla hlaska Omlouvame se, prave probiha udrzba systemu.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 tak me zacalo blbnou spojeni MirrorLink. Bezel Sygic Car a najednou se to cele odpojilo. Musel jsem vytahnout kabel z USB a znovu zasunout, aby se to cele vzchopilo a znovu spojilo a to se opakovalo nekolikrat behem 20km jizdy. Odinstaloval jsem OneApp a najednou vsechny apky MirrorLink funguji bez vady a bez padani spojeni. Tak asi tak k OneApp - vzhledem k tomu, ze se mi stale nedari prihlasit a stahnout data ze serveru a zrejem kvuli ni pada spojeni s infotainmentem, tak sla pryc - beru to jako nedodelek, ktery ma dost problem a jejich reseni nijak nechvata. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.