Publikováno Březen 25, 20187 r Při brouzdání po youtube jsem našel tuto úpravu airboxu a nasávání vzduchu, Jelikož nehovím němčině, zajímalo by mě jestli někdo ze zde přítomných úpravu dělal a zda-li byla ku prospěchu. Dále jsem našel, že hodně lidí vyndavá tu mřížku z Airboxu. Co jsem doufám dobře pochopil, tak by to mělo zvýraznit zvukový projev turba a zlepšit dodávku vzduchu.
Březen 26, 20187 r No, ono tady ta funkce ´´hledat´´ je občas dost.. No, jak to říct slušně... úplně na prd ;D Nicméně taky by mě to zajímalo.
Březen 26, 20187 r Autor našel jsem, ale nicméně je to pouze reakce k prvnímu videu co jsem postoval. Ve druhém videu ještě upravuje nasávání od masky. Dělal někdo podobné úpravy a má již s nimi najeto nějaké km?
Květen 19, 20187 r + k pročtení - https://www.skodacommunity.de/threads/luftfiltergehaeuse-beim-170ps-tdi.100421/ Pokud jsem tomu rozuměl, "spekulují" tam spíše placebo-efektu 3-5% v rámci "amatérského" (nepřesného) měření / minimálním pozitivnímu dopadu.
Březen 1, 20196 r Ta mřížka je podle Němců na rovnoměrné využití/zanášení vzduchového filtru. Pokud tam nebude, bude vidět "bodové" zanesení filtru špínou ze vzduchu. Žádný oddělovač vody. Ten už je vpředu na vstupu sání.
Červenec 11, 20205 r No hned tu mřížku vyhodím ven a budu si myslet že je dvacet koní ve stáji navíc ?
Červenec 11, 20205 r No to je asi tak jak keď si dáš športový filter a hneď to ma o 20 kobýl naviac a hovno placebo tu funguje na 100 pro a ak sa jedná o zvukový prejav turba tak mu bráni filter ako prvý a mriežka až potom a podľa mňa vobec.Je to kus deravého plastu proti hrubej špine.
Březen 27, 20214 r Mam tuto upravu. A supr. Jedna mensi nevyhoda castejsi cisteni filtr boxu ale to je malickost. Prime sani je prime sani aspon nemusim delat diru do kapoty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.