Devil... Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Při brouzdání po youtube jsem našel tuto úpravu airboxu a nasávání vzduchu, Jelikož nehovím němčině, zajímalo by mě jestli někdo ze zde přítomných úpravu dělal a zda-li byla ku prospěchu. Dále jsem našel, že hodně lidí vyndavá tu mřížku z Airboxu. Co jsem doufám dobře pochopil, tak by to mělo zvýraznit zvukový projev turba a zlepšit dodávku vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 hledal sem, ale nenašel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 No, ono tady ta funkce ´´hledat´´ je občas dost.. No, jak to říct slušně... úplně na prd ;D Nicméně taky by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 našel jsem, ale nicméně je to pouze reakce k prvnímu videu co jsem postoval. Ve druhém videu ještě upravuje nasávání od masky. Dělal někdo podobné úpravy a má již s nimi najeto nějaké km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 + k pročtení - https://www.skodacommunity.de/threads/luftfiltergehaeuse-beim-170ps-tdi.100421/ Pokud jsem tomu rozuměl, "spekulují" tam spíše placebo-efektu 3-5% v rámci "amatérského" (nepřesného) měření / minimálním pozitivnímu dopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Icik Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Ta mřížka je podle Němců na rovnoměrné využití/zanášení vzduchového filtru. Pokud tam nebude, bude vidět "bodové" zanesení filtru špínou ze vzduchu. Žádný oddělovač vody. Ten už je vpředu na vstupu sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrPan87 Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 No hned tu mřížku vyhodím ven a budu si myslet že je dvacet koní ve stáji navíc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 No to je asi tak jak keď si dáš športový filter a hneď to ma o 20 kobýl naviac a hovno placebo tu funguje na 100 pro a ak sa jedná o zvukový prejav turba tak mu bráni filter ako prvý a mriežka až potom a podľa mňa vobec.Je to kus deravého plastu proti hrubej špine. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesek Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Mam tuto upravu. A supr. Jedna mensi nevyhoda castejsi cisteni filtr boxu ale to je malickost. Prime sani je prime sani aspon nemusim delat diru do kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.