pavelt74 Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Prosím poradí mi někdo,kde najít snímač teploty G83 na motoru 1.6tdi CAYB? Píše mi to chybu 10938 a snímač nemohu nalézt. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Pro příště to chce odpovídající název tématu. Téma jsem přejmenoval. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelt74 Vloženo 28. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Ahoj,mockrát díky za radu. Holt jak nejsou manuály,tak je to opruz najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Stačí dílenská příručka. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelt74 Vloženo 28. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Tak to je super,myslel jsem že už DP neexistují,tak jsem je ani nehledal. Snad bude stačit snímač vyměnit i když si myslím aby to nebylo někde v drátech. Dám vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelt74 Vloženo 30. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Snímač G83 nalezen a zároveň odhalena závada. Byl proseknuty svazek za olejovým filtrem o hranu hlavy,zřejmě po bouračce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.