Květen 24, 20187 r Autor No, možno by to pomohlo chodu motora, znížením emisí, štartom atď ale moj problem by to neodstranilo, vzhľadom na to, že trubka bola zaslepena.
Červen 1, 20187 r Zdravím. Ja by som potreboval poradiť. Po napaleni nového softwaru riadiacej jednotky asi po 17000 km začalo mi triasť s motorom ale aj s celým autom. Hneď po napaleni softweru mi zabíjalo filter pivných častic. S autom trasie stále. Kde môže byť chyba? Robí mi to len na voľnobehu. Keď mu pridám plyn netrasie Upraveno Červen 1, 20187 r od Ján Čandik
Červen 1, 20187 r Autor Ono ťažko povedať,či je to spôsobené softwarom riadiacej jednotky a nesprávnym riadením všetkých akčných členov ktoré ovplyvňujú chod motora (regulácia komponentov pracujúcich s podtlakom alebo elektrické ventily,časy otvárania vstrekovačov,atď. ) alebo mechanickými časťami ako je napríklad nevyvážený zotrvačník a vybité silentbloky držiakov motora.Ale skôr to tipujem na ten software,vzhľadom na to,že porucha nastala po prehratí.Ja osobne by som to dal reklamovať,pokiaľ to bolo robené v autorizovanom servise.A pokiaľ nie,dal by som tam nahrať pôvodnú verziu alebo ako radia hore chalani max. SW 9972 alebo 9970. (pred DIESELGATE verziou).
Červen 3, 20187 r Ked trasie motorom skontroloval by som vstrekovace ake maju korekcie. Potom by bolo dobre ked maju vysoke, kupit original aditivum pre 1.6 TDI (ja som ho pouzil a fakt pomohlo). A takisto existuje sposob adaptacie vstrekovacov. Bud cez VCDS, alebo niekde tu bol postup, tusim, ze na 4ke vytocit auto na 3000otacok a nechat bez brzdenia po rovinke klesnut otacky na 1200. Potom plny plyn, auto bude samozrejme triast (nizke otacky) do 3000ot a nechat do 1200. Opakovat 6x po sebe. Snad som to napisal dobre, nemam uz tu fotku. Ked nic z toho nepomoze tak vymenit vstrek, ktory najviac pridava do plusu a skusat. Celu sadu by som menil, len ked by si mal velky najazd a nic by nepomahalo. Upraveno Červen 3, 20187 r od Host
Červen 4, 20187 r Ďakujem Zdravím. Ja by som potreboval poradiť. Po napaleni nového softwaru riadiacej jednotky asi po 17000 km začalo mi triasť s motorom ale aj s celým autom. Hneď po napaleni softweru mi zabíjalo filter pivných častic. S autom trasie stále. Kde môže byť chyba?
Říjen 30, 20186 r Zdravím, jsou problémy s EGR ventilem i u motorů s výrobou auta v roce 2012? Neprošel EGR ventil změnama do tohoto roku? Moc diky...
Listopad 1, 20186 r Změna byla až u trojkových octavií kde už chladič není součástí ventilu a celý systém není problémový jako u O2
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.