Gastos Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 (editace) Zdravím, začlo jaro a při sepnutí klimi vůbec nereagovala (zvýšená spotřeba, studený vzduch prostě nic) Po napojení na diagnostiku a zapnutem tlacitku AC vubec nesel proud do kompresoru. (U kamaráda na aute to ukazuje 0.870A na volnoběh, mě 0A. Zvláštní je že podle hodnot z diag. Pri 2300ot./min. Ihned kompresor reaguje, na hodnotach to ukazuje 0.890A a klima je jak mrazák. Zkusili jsme do neho na volnoběh pustit 12V a ihned se zvýšila spotřeba a klimatizace fungovala ale po chvíli sla z motoru pára z přetlakového ventilu (což přisuzuji ze jsem tam pichnul 12V bez jakéhokoli omezení Ampérů - tudiz se asi ventil regulace na kompresoru otevřel úplně a došlo k přetlakování okruh) "ASI" Otázkou zůstává proc do kompresoru jde proud az pote co se otáčky motoru zvýší nad 2300ot./min. Vite nekdo kde hledat chybu ? Editováno: 9. Duben 2018, autor: Gastos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastos Vloženo 9. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Dále se chci zeptat kolik je minimální požadovaný tlak pro spuštění klimakompresoru... podle diagnostiky mi čidlo tlaku hlásí že tam mám 4,8 baru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.