xtrack Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Souhlas s klacou Sice by me, v pripade zasterek, prirovnani k fialovymu hnusu nikdy nenapadlo, ale sedi to fialovy hnus máš pak na dveřích pokud nejezdíš jen po asfaltce...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Jak to tady čtu, tak je to tak půl napůl PRO / PROTI Každopádně ať už se někomu líbí nebo ne, praktická stránka věci je nediskutovatelná! Když jsem koupil auto (bez zástěrek) - přední dveře i zadní blatník byly zasr**** od asfaltu a je tam plno drobných důlků od kamínků... o blátu ani nemluvím... Minimálně pro ochranu laku na vlastním autě je to dobrá věc! Co se týká nečistot za podběhem - i bez zástěrek tam toho na obou stranách bylo víc než dost, takže jedině pravidelně čistit A otázka vzhledu - jak říkám, praktická stránka věci je důležitější a myslím, že celkový vzhled auta to nijak nenarušuje! Toliko můj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Jak to tady čtu, tak je to tak půl napůl PRO / PROTI Každopádně ať už se někomu líbí nebo ne, praktická stránka věci je nediskutovatelná! Když jsem koupil auto (bez zástěrek) - přední dveře i zadní blatník byly zasr**** od asfaltu a je tam plno drobných důlků od kamínků... o blátu ani nemluvím... Minimálně pro ochranu laku na vlastním autě je to dobrá věc! Co se týká nečistot za podběhem - i bez zástěrek tam toho na obou stranách bylo víc než dost, takže jedině pravidelně čistit A otázka vzhledu - jak říkám, praktická stránka věci je důležitější a myslím, že celkový vzhled auta to nijak nenarušuje! Toliko můj názor... A co taky myslel na ty druhé jednou jsem musel jet za autem bez zástěrek v dešti cca 10km a auto celé od bahna na kapotě spoustu "dírek" od kamínků pořád jsem musel při stírání i ostřikovat protože to bahno je strašné........alespon ty zadní by si měl každý pořídit i když chápu že když je auto v tuningu tak to vůbec nejde k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tonny: Doporucuji si procit cele tema zpet - vliv zasterek obzvlast na vireni vody je vice nez diskutabilni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tonny: Doporucuji si procit cele tema zpet - vliv zasterek obzvlast na vireni vody je vice nez diskutabilni... No já to viděl na vlastní oči ale asi taky záleží jak je ta zasterka udělaná a na typu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 ... a na mnozstvi vody na silnici, rychlosti auta, povrchu silnice, proudeni vzduchu pod autem, atd., atd., atd. Jak jsem psal o nekolik stranek vepredu, zasterky jsou v pripade vireni vody za autem jen jeden z velkeho mnozstvi cinitelu. Nehlede na jejich moderni miniprovedeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.