jiribur Vloženo 11. Duben 2018 Vloženo 11. Duben 2018 Z minulého auta jsem byl jsem zvyklý, že mi kontrolka upozorní na nutnost doplnit vodu do odstřikovačů. Zjistil jsem, že to Rapid MR16 ani ve výbavě Style nemá. V palubce je vše připraveno, dokonce popsáno v manuálu, v kódování také, máte prosím někdo zkušenost s doděláním této funkčnosti? Díky. Citovat
Qual Vloženo 11. Duben 2018 Vloženo 11. Duben 2018 (editace) Rapid má senzor jen v případě, že je vybavený ostřkovačem světel. Osobně bych to taky ocenil, není nic lepšího, než když z ničeho nic dojde v zimě na dálnici v tu nejlepší chvíli Dodělání se tady někde už řešilo, lze to, možná to bylo v sekci Fabie III, pohledej. Editováno: 11. Duben 2018, autor: Qual Citovat
wirer Vloženo 12. Duben 2018 Vloženo 12. Duben 2018 snímač (senzor) je totožný pre viaceré modely. zapojenie ukostrenia je tiež rovnaké. rozdiel môže byť v zapojení signálu, starší Rapid/F2 to majú priamo na budíky (pin 17?), nové modely Rapid/F3 to majú na BCM jednotku, ako je uvedené v návode. @miklisek to má u seba v téme Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.