Galaxy64 Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Zacal se mi ozyvat klimakompresor, takove hrceni, jako nacate lozisko. Nemate nekdo zkusenosti s repasi kompresoru? Nebo jste jej meli nekdo nekdy rozebrany? Da se to lozisko vymenit? Chladi normalne, ale hrci, striknu za spojku WDcko a na chvili prestane, pocase zase hrci. Napady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Někde u České Skalice se firma co dělá repasy, zks to tam, ale přesný název neznám, je potřeba hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Zacal se mi ozyvat klimakompresor, takove hrceni, jako nacate lozisko. Nemate nekdo zkusenosti s repasi kompresoru? Nebo jste jej meli nekdo nekdy rozebrany? Da se to lozisko vymenit?Chladi normalne, ale hrci, striknu za spojku WDcko a na chvili prestane, pocase zase hrci. Napady? zdar, řikáš, že tam máš spojku tak to na 100% nejni kompresor od Valea - to dodává do Koncernu pouze kompresory bez spojky řekl bych, že je to na Sanden (mám ho v autě, ale nejsem shopnej říct, jestli tam je spojka - skoro bych řekl, že nejni, nekoukal sem se k řemenum jen mne zajímalo co tam mám...) oba kompresory si sou dost podobný co se týče vnitřku - rotační element, co "civčí" s písty v bloku, který tlačej chladivo do celý soustavy nedoporučuju to rozebírat, ze zkušenosti vim, že sou potom problémy s těsností a úniky chladiva, když se ti podaří vytáhnout písty a ty ti následně sklouznou z toho kusu železa, který s pístama hejbe, tak už to nikdy nesložíš (respektive složíš, ale nebude to uplně v pořádku, protože tam sou určitý tolerance, a pokud nejsou dodrženy tak hrozí zhoršená funkce, vedocí až k nefunkčnosti kompresoru) a to nemluvým o nečistotách, který se tam dostanou a nedělaji kompresoru vůbec dobře pokud to někdo repasuje, tak to podle mne neubude asi uplně košér, protože montáž klimakompresoru do auta je hodně složitá (díky jeho velikosti a požadovanému výkonu) a o repasy se snad ani neuvěžovalo jinak těžko říct čim by ta hlučnost mohla být - nevim kolik máš nejeto kilometrů, nebo jakej rok výtoby to je hlučnost klimakompresoru je věc, která dalá vrásky hodně lidem, nejen řidičum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 (editace) Někde u České Skalice se firma co dělá repasy, zks to tam, ale přesný název neznám, je potřeba hledat. WWW.LK.SERVIS.CZ mozna! Editováno: 20. Říjen 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Mimochodem - mozna ti tam skrta nebo rachoti spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 mě dělala rachot spojka.Sundej řemen a vyzkoušej.Poznáš hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.