Martin Rušaj Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Jen asi hloupá otázka. Proč chceš něco deaktivovat, když to v autě máš a funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Stala se mi taková věc. Na myčce jsem vypl motor, klíček nechal uvnitř a šel umýt auto. Při mytí jsem se přiblížil ke klice (dveře řidiče) a auto se zamklo - ač byl klíč ve voze, v přihrádce u řadicí páky (vůz jsem nastartoval, takže o klíčku věděl). Odemknout vůz již nešel. Je tohle standardní chování u systému Kessy? Nebo snad závada? Ani jedna varianta se mi nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Závada, servis. Ani nová baterie v klíčku by to neměla řešit, pokud bylo vozidlo odemknuté, otevřené, navíc nastartované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Určitě závada... Já už mnohokrát nechal klíčky v autě a pak jsem se vztekal, proč to kessy zase nefunguje když jsem zamykal "pohlazením" kliky... Pak jsem zjistil, že mám klíč u DSG a po vyndání z auta se zamklo na první dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 @froggy pokial je kluc v aute nemalo by sa zamknut,urcite to nie je standart u kessy.Na mycke nechavam kluc v aute aj z dovodu neustaleho zamykania,odomykania pri umyvani,ale po tvojej skusenosti si ho radsej strcim do vrecka,to je to najmenej.Ako si to riesil,bezal po nahradny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Naštěstí jsem si nechal v kapse mobil, protože za mytí platím NFC. Takže jsem dokázal pomocí škoda connect auto na dálku odemknout. Ale ne vždy budu mít v kapse mobil a ne vždy musím být připojený na internet... A ne vždy si budu platit za škoda connect :-/ Takže bych rád vyřešil tuto věc systémově :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 (editace) Kazdopadne autorizak,mas to v zaruke Editováno: 29. Srpen 2022, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Rozhodně :) Jinak auto staré 2 měsíce, předpokládám, že baterka není vybitá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.