Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapi! Asi týden pozoruji hučení od palivového čerpadla, pod zadní lavicí. Mám Rapid 1.2 TSI 2016 66kw. Je to slyšet při startu, kdy si motor nasaje patrně něco pro začátek a teprve pak startuje. Problém je, že to začíná byt hlučné podobně jako když odchází ložisko u kola. Pří jízdě je klid, ale kdoví jak dlouho. Nemáte s tím někdo zkušenost ? Servis mě veme až za měsíc, ale i tak zase budou dělat hluché a naznačovat něco o halucinacích :-D

Upraveno od bobanHTP

To dela normalne snad. Delali to i jednickovy fabie i dvojkova tsi co mam sluzebak. Otevres ridicovi dvere a natlakuje se plaivova soustava a tim ceroadlo zavrci chvilku. U jednickovy fabie rs tam zase bylo takovy zasiceni taky jak to poslalo naftu do trubek. ;-)

Také mi začalo hučet a zdá se že pořád, nejenom při startu. Při startu to je nejvíce slyšet ale začíná to být slyšet i při jízdě.  Nevím jestli je to normální či ne, auto je ještě v záruce a tak to asi zkusím nechat prohlédnout a opravit.

• 4 týdny později...
  • Autor

Přesně tak, nejdříve začlo být hlučnější jen při startu, ale teď už je hlučnejší i pak. Takže já to vidím na ložisko :-)

Nejhorší je, že vypadám jak blbec při reklamaci, možná s tím škoda i počítá, že se cítíme jako zákazníci trapně a tak si můžou dovolit aušus díly :-) :-) V nejhorším si to nechám vyměnit po záruce u svého automechanika, ale pro jistotu tam dám BOSCH nebo něco takového :-)

Upraveno od bobanHTP

• Autor

Tak reklamace nezunána, protože hluk asi po minutě přejde. No nic zkusím ještě jiný servis a pak už se obrátím na Škodu. Ten hluk je opravdu jak zrezlé autíčko na setrvačník. Zkoušel jsem jiný praktický stejný Rapid a nic takového tam nekokrhalo :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.