Přejít na obsah

plast na pátých dveřích

hanysek33

Doporučené příspěvky

hojda lidičci máte někdo skušenost s montáží plastu na pátých dveřích.sundal sem ho a nějak mi nejde nasadit spátky.víte někdo jak na to?

Kterej plast mas na mysli? Ten uvnitr? Tam je potreba ho dobre nasunout do drazek. Venkovni ani nevim, ze tam nejakej je. Chce to lepe popsat, hehe.

Ehm, kdyz sme v sekci interier, tak to bude on, nejdriv ho musis prilozit jak byl a pak ho na vsech mistech pricvakat, nejdriv se koukni kde presne ty mista jsou. Ja ho sundaval kvuli svetylkum osvetlujici SPZ, pak sem o lehce nasadil zpet, pricvakal a bylo to.

Editováno: , autor: gismo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano myslím ten uvnitř ten plast.taky sem ho sundal kvuli světýlků na spz.nevím nevím stále mi tam nedrží.dokonce se mi při nasazování opotilo čelíčko.chvíli to drželo a pak bááác.nevím nevím.zítra to skusím znovu.jinak díííky.

Neboj se a namlat ho tam. Musi se zacvaknout do vsech tech uchytu, neboj se toho, kdyz ho nasadis na spravny misto, bez problemu to tam namlatis :palec2:

Odkaz ke komentáři

ano myslím ten uvnitř ten plast.taky sem ho sundal kvuli světýlků na spz.nevím nevím stále mi tam nedrží.dokonce se mi při nasazování opotilo čelíčko.chvíli to drželo a pak bááác.nevím nevím.zítra to skusím znovu.jinak díííky.

mno musis to dost silou nacvakat, po celem obvode, musis slyset ten zvuk cvaknuti, bacha ale at neslysis zvuk prasknuti. Ale je nejlepsi nekoho blizkeho poprosit at ti ho podrzi (ten plast)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...