Publikováno Duben 29, 20187 r Ahoj včera jsme vyrazili na výlet a kamarádce došla baterka v mobilu. No nic říkám připoj jej na USB a a necháme ho dobít, až se vrátíme bude nabito. Jaké však byo moje překvapení, když jsme zjistili, že při vypnutém startování jsou všechna USB nefunkční a tudíž se telefon nenabíjí!! Tohle prostě nechápu - tak že se chci zeptat, nelze někdě nastavit či zapnout, aby byly USB porty funkční a daly se využít i když nejsme zrovna v autě ??
Červen 18, 20214 r Také bych to potřeboval, ale stačil by mi USB u zpětného zrcátka pro stálé napájení kamery.
Červen 18, 20214 r Nastavit to napájení nelze (pokud vím), možná přes diag. A řekl bych, že to není vázané na běh motoru, ale na běh infotainmentu - přesně to se mi stalo - mobil se s vypnutým motorem nabíjel, ale bylo horko, tak jsem otevřel dveře řidiče, tudíž vypnul if. a pak se nabíjení ukončilo (přední USB). Upozorňuji, že USB mám měněné (asi celá jednotka) - byl tam problém s daty. USB u zrcátka se musí zařídit skrytým protažením A sloupkem (+ skrytá zásuvka, odbočka z pojistky). Běžně to dělají i AS. Ad ochrana - if. se vypne bez běhu motoru tipuji po 15 minutách, ale u VAG jdou zásuvky 12V trvale, klidně do vybití. Upraveno Červen 18, 20214 r od bouchy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.