Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj včera jsme vyrazili na výlet a kamarádce došla baterka v mobilu. No nic říkám připoj jej na USB a a necháme ho dobít, až se vrátíme bude nabito. Jaké však byo moje překvapení, když jsme zjistili, že při vypnutém startování jsou všechna USB nefunkční a tudíž se telefon nenabíjí!!  Tohle prostě nechápu - tak že se chci zeptat, nelze někdě nastavit či zapnout, aby byly USB porty funkční a daly se využít i když nejsme zrovna v autě ??  

• 3 roky později...

Také bych to potřeboval, ale stačil by mi USB u zpětného zrcátka pro stálé napájení kamery.

Ochrana vybitia akumulátora vozidla.

Nastavit to napájení nelze (pokud vím), možná přes diag. A řekl bych, že to není vázané na běh motoru, ale na běh infotainmentu - přesně to se mi stalo - mobil se s vypnutým motorem nabíjel, ale bylo horko, tak jsem otevřel dveře řidiče, tudíž vypnul if. a pak se nabíjení ukončilo (přední USB).

Upozorňuji, že USB mám měněné (asi celá jednotka) - byl tam problém s daty.

USB u zrcátka se musí zařídit skrytým protažením A sloupkem (+ skrytá zásuvka, odbočka z pojistky). Běžně to dělají i AS.

Ad ochrana - if. se vypne bez běhu motoru tipuji po 15 minutách, ale u VAG jdou zásuvky 12V trvale, klidně do vybití.

Upraveno od bouchy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.