Plzeňáček Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Tuší někdo, kolik stojí v autorizáku třetí klíč s kessy? U Ferda25 jsme aktivovali personalizaci, ale mám jenom 2 klíče a potřeboval bych další. Případně šel by nakódovat klíč z vrakárny s tím, že by fungoval elektronicky a pouze ta kovová nouzová část by nepasovala, případně se v autorizáku objednala jenom ta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Jen nový v servise: 3V0959752B - cca. 4.500,- s DPH + kódování(cca. 500,- až 1000,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 30. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Hmmm... To si radši vystačím se dvěma :D:D:D Díky za odpověď, mohl jsem se Tě zeptat včera, ale napadlo mě to až doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Nepůjčuj auto a vyjde Tě to ještě levněji :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.