Publikováno Říjen 14, 200618 r Da se upravit palubni PC aby ukazoval i dojezd na nadrz? auto: Octavia TDi ´99 SLX.
Říjen 15, 200618 r Videl jsem to u VW, tak to asi jde ale nevim jak :-). Melo by to snad jit u Octavii po faceliftu, ale vim prd blizsiho
Říjen 15, 200618 r Ano, Octa po faceliftu to standardne ma ... chceme to do Octy pred facem :-) Ty woe, ja sem debil, sem to poplet s necim jinym
Říjen 16, 200618 r Neni o co stat, ta funkcia je rovnako orientacna ako skuseny pohlad na rucicku palivomeru. Vyratava totiz dojazd z kratkobdobej priemernej spotreby, takze vam moze ukazovat napr ze este prejdete 300 km a po par km v kopci vam to skoci o 150km menej. Neda sa na to vobec spolahnut, rucicka palivomera a skusenosti v kilometroch su presnejsie. Osobne tuto funkciu mozem , bavil by som sa niecim uzitocnejsim . Inak ja som ju mal uz od vyroby, mozna to je tym, ze mam maxidot, tak neviem. Upraveno Říjen 16, 200618 r od Lajos
Říjen 20, 200618 r Neni o co stat, ta funkcia je rovnako orientacna ako skuseny pohlad na rucicku palivomeru. Vyratava totiz dojazd z kratkobdobej priemernej spotreby, takze vam moze ukazovat napr ze este prejdete 300 km a po par km v kopci vam to skoci o 150km menej. Neda sa na to vobec spolahnut, rucicka palivomera a skusenosti v kilometroch su presnejsie. Osobne tuto funkciu mozem , bavil by som sa niecim uzitocnejsim . Inak ja som ju mal uz od vyroby, mozna to je tym, ze mam maxidot, tak neviem.
Listopad 2, 200618 r Ze by na to jeste nikdo neprisel, jak to udelat? :-) CO? Mas reseni nebo taky patras?
Listopad 3, 200618 r Podle me to ze starych budiku vytahnout nepujde. A kdyby to slo,tak uz to tady mela pulka klubu
Listopad 3, 200618 r Nekde se to tu jiz resilo.. mam pocit, ze se musi vymenit budiky a snad neco nastavit v RJ.
Duben 3, 201114 r Neni o co stat, ta funkcia je rovnako orientacna ako skuseny pohlad na rucicku palivomeru. Vyratava totiz dojazd z kratkobdobej priemernej spotreby, takze vam moze ukazovat napr ze este prejdete 300 km a po par km v kopci vam to skoci o 150km menej. Neda sa na to vobec spolahnut, rucicka palivomera a skusenosti v kilometroch su presnejsie. Osobne tuto funkciu mozem , bavil by som sa niecim uzitocnejsim . Inak ja som ju mal uz od vyroby, mozna to je tym, ze mam maxidot, tak neviem. mě to šlape pěkně stěžovat si nemužu jak tam skočí 0 tak tankuji nikdy mě to nenechalo ve štychu dávám 1 lepší jak ručičky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.