hanyhad Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Ahoj, mám dotaz. Mám Oct II (MR 2004), kdy původní majitel dodělal tempomat, který nefunguje. Zjistil jsem, že není dotažen kablík z podvolantovky. A teď k dotazu. Sháním zda někdo nemá tento kablík k prodeji, případně poradit jak by měl být dlouhý a jaké koncovky na něj koupit, abych si jej mohl vyrobit. Klidně SZ. Díky. Editováno: 2. Květen 2018, autor: hanyhad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Zkus to projít tady mám pocit, že někde kolem přelomu roku 2009 / 2010 to tam někde je .... Editováno: 2. Květen 2018, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosko Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Ja som kupoval z tohto shopu na MR2005 : Kabeláž tempomatu Škoda Octavia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.