zbynda88 Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Ahoj všichni, mám na vás prosbu. Na níže přiloženém videu jsem zachytil zvuk skřípajícího volantu na vozidle Škoda Superb 2 combi, rok v. 2010, 2.0TDi, 103kw, který se ozve vždy, když je teplejší počasí a auto se cca po 10ti minutové jízdě zahřeje. Tento zvuk pak z volantu vychází vždy při mírném otáčení volantu do levé strany a to jak při jízdě, tak na místě i při vypnutém motoru. Neměl zde někdo již stejný problém? Pokud ano, prosím o rady co to může způsobovat. Za odpovědi a cenné rady předem moc děkuju. Pozn.: Vyměnil jsem již horní uložení tlumičů a čepy řízení, ale volant skřípe dál. Video vrzajícího volantu: 20180507_143736.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Uplne první co me napadlo je, zmenit polohu volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbynda88 Vloženo 10. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Polohu volantu jsem zkousel, ale nema to na to absolutni vliv...obavam se, ze to bude v rizeni:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.