NiceOne Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Podle me jasna vina toho kdo otevira dvere a nepodiva se dozadu. To je zaklad nez otevru tak kouknu. Ja kdyz zastavuju a vezu treba decko tak uz dopredu hlasim nevystupovat dokud nereknu, protoze vim ze decka se nedivaj, ale dospelym to nerikam, tam doufam ze kazdej vidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak dnes se to konečně vyřešilo, oba jsou nevinní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak dnes se to konečně vyřešilo, oba jsou nevinní takže se to nestalo, nebo jak tomu mám rozumět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak dnes se to konečně vyřešilo, oba jsou nevinní takže se to nestalo, nebo jak tomu mám rozumět? No škodu si má každej zaplatit sám, nikdo nepřijde o body a o bonusy u pojišťoven taky ne, jen oba dostali pokutu 2500 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak dnes se to konečně vyřešilo, oba jsou nevinní takže se to nestalo, nebo jak tomu mám rozumět? No škodu si má každej zaplatit sám, nikdo nepřijde o body a o bonusy u pojišťoven taky ne, jen oba dostali pokutu 2500 kč To je parádička,a jsou hned o 5 tisíc těžší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak dnes se to konečně vyřešilo, oba jsou nevinní takže se to nestalo, nebo jak tomu mám rozumět? No škodu si má každej zaplatit sám, nikdo nepřijde o body a o bonusy u pojišťoven taky ne, jen oba dostali pokutu 2500 kč tak správně napiš: viníci jsou oba A teď jestli to za to stálo, když to stálo 2x2.500,- To zrcátko to zatáhne jen ta jedna pokuta a ještě zbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak správně napiš: viníci jsou oba A teď jestli to za to stálo, když to stálo 2x2.500,- To zrcátko to zatáhne jen ta jedna pokuta a ještě zbyde. Myslím že je to asi takhle, vyník není, pokuta je za to že se nedomluvily a nepředali si adresy, na našem autěm žádná škoda není, na jeho je za 17 000 , nebylo to jen zrcátko ale i dveře s krásnýma vlnama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak správně napiš: viníci jsou oba A teď jestli to za to stálo, když to stálo 2x2.500,- To zrcátko to zatáhne jen ta jedna pokuta a ještě zbyde. Myslím že je to asi takhle, vyník není, pokuta je za to že se nedomluvily a nepředali si adresy, na našem autěm žádná škoda není, na jeho je za 17 000 , nebylo to jen zrcátko ale i dveře s krásnýma vlnama věřím, že VYNÍK není, ale viník existovat musí, protože je škoda, jak píšeš, 17tis. Jestli je to rozhodnuto nerozhodně, pak to znamená spoluvinu, tj. 50:50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) tak správně napiš: viníci jsou oba A teď jestli to za to stálo, když to stálo 2x2.500,- To zrcátko to zatáhne jen ta jedna pokuta a ještě zbyde. Myslím že je to asi takhle, vyník není, pokuta je za to že se nedomluvily a nepředali si adresy, na našem autěm žádná škoda není, na jeho je za 17 000 , nebylo to jen zrcátko ale i dveře s krásnýma vlnama věřím, že VYNÍK není, ale viník existovat musí, protože je škoda, jak píšeš, 17tis. Jestli je to rozhodnuto nerozhodně, pak to znamená spoluvinu, tj. 50:50 jo to je jasný, ale asi udělali vyjimku každej platí svoje+pokutu Editováno: 30. leden 2007, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Tak dnes se to konečně vyřešilo, oba jsou nevinní takže se to nestalo, nebo jak tomu mám rozumět? No škodu si má každej zaplatit sám, nikdo nepřijde o body a o bonusy u pojišťoven taky ne, jen oba dostali pokutu 2500 kč v případě že jsem nevinen,tzn nebyl jsem usvědčen z přestupku, tak není zákonný důvod k tomu, abych byl pokutovanán. Možná jsi chtěl napsat, že oba jsou vinní 50/50. V tom případě by mě ale zajímalo, kdo za incident nese odpovědnost, zda řidič, nebo spolucestující? v případě, že spolucestující vypoví, že byl řidičem upozorněn, aby nevystupoval a on přesto vystoupil, pak na sebe bere vinu on, jinak je odpovědný řidič. v každém případě bych asi postupoval jinak... Editováno: 30. leden 2007, autor: miccap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.