paldous Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Ahoj, nevim jestli se to tu uz resilo (nikde jsem to nenasel na rychlo) ale zajimalo by me jestli existuje verze sportovniho triramenneho volantu s perforovanou kuzi a skosenim dolu pro manulani prevodvku ktera ma i vyhrivani? Jestli jo mohl by mi nekdo postnout objednaci cislo dilu? a kdyz ne tak stejnou verzi triraminka bez vyhrevu, chtel bych to objednat ale nemuzu se dopatrat objednacihócisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 V jaké barvě obšití?? Vyhřívaný je jen červená a bílá niť. Bez výhřevu je navíc i černá. Bez výhřevu v černé niti mohu i nabídnout k prodeji....najeto cca. 10000 km a dosud je v mém autě. Více přes sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 5. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Tak volant jsem sehnal “za hubicku”, potreboval bych poradit presne oznaceni nastavce na sroun ktery ho drzi, je to nejaky specialni 1000hran jen nevim jaky nastavec mam ptat v zelezarstvi, umi nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Nemas niekde foto pre porovnanie? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.