Micronimus Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 (editace) Zdravím, mám Kodiaqa 2,0 TDI 140kW 4x4 ve Stylu s Amundsenem a narazil jsem na tento problém. Ještě do začátku tohoto týdne mi v autě bez problémů fungovala WLAN napojená přes wifi k hotspotu v mém telefonu. Sedl jsem do auta a po nastartování se auto připojilo k aktivnímu hotspotu v telefonu přes wifi. Nic jsem nenastavoval ani neměnil a již asi 3 den bojuji s tím, že auto se k hotspotu sice řádně připojí (toto je vidět i na přiloženém snímku) avšak internet není dostupný. Tím pádem nefungují online služby v navigaci, zprávy, importy cílů atd. což je pro mě velký problém. Prověřil jsem všechno od množství dat v telefonu, možnosti připojení jiného zařízení k hotspotu v telefonu - funkční, přes připojení přes nový hotspot dalšího služebního telefonu s daty - taky funkční avšak v autě nikoli, prošel jsem celé menu a nastavení v autě a stále nic. Vše se tváří jako fuknkční a v pořádku. Nemožnost internetového spojení je vidět i na další fotce kde v okně navigace je ikonka internetu červená. U hotspotu v telefonu jsem dokonce ověřoval zdali jsou zařízení opravdu spojená (auto-hotspot) a jsou, kontroloval jsem i zdali není auto v blokovaných zařízení a není. Už nevím co ještě prověřit. Díky předem za nějaký nápad PP Editováno: 31. Květen 2018, autor: Micronimus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 zkusil bych nejdříve obnovení továrního nastavení, případně tvrdý restart radia. Pokud ani to nepomůže, tak do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micronimus Vloženo 31. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Díky, zkusím ale to jsem si chtěl nechat v záloze jako poslední možnost. Znamenalo by to vše nastavovat znova a importovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micronimus Vloženo 31. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Tak ačkoli jsem nechtěl udělal jsem nakonec tovární nastavení. Nejdříve pro WLAN a když se nic nestalo tak i kompletní. Po přenastavení a opětné aktivaci všech služeb to opět maká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 tak aspoň, že takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos von Vakzal Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 (editace) Mám úplně stejný problém ve stejném čase. Doufám, že je to jen náhoda, a ne systémový problém. Doplněno: tak je to přece jen systémová záležitost, podle německého fóra je problém na serveru ve Wolfsburgu, takže pomůže jen čekat, až to opraví. Editováno: 2. Červen 2018, autor: Carlos von Vakzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.