Hany Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Jde to dodelat a umi to nekdo?? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 obavam se nova zadni lavice to jisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 sem myslel, ze to se dava do vsech oktavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) Jojo, kéž by Já mám třeba jen dělené opěradlo bez opěrky..co bych za ní dal Teoreticky by mělo stačit sehnat jen tu 2/3 část, má s tím někdo zkušenosti? A ak je to se sedákem, já třeba mám sedák napevno k autu, není sklápěcí a viděl jsem, že u některých oktávek je normálně sklopný dopředu jak u stopětky.. Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ja třeba bych za ni nedal nic, vzadu nejezdim , jinak mam pocit, ze sedaky mi sklapet jdou, ale nejsem si ted uplne jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Luke288 napsal: ja třeba bych za ni nedal nic, vzadu nejezdim , jinak mam pocit, ze sedaky mi sklapet jdou, ale nejsem si ted uplne jistej No to já taky vzadu moc často nejsem Ale i tak.. Už jsem tam vyměnil i ten popelník v Jumbo Boxu Taky jsem koukal jak blázen, když jsem zjistil, že někde sedáky jdou sklopit a někde ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Vám nejdú sklápať sedáky? Mne áno, stačí sedák podvihnúť smerom hore a potom už sklopiť ako vo Fabii. Na úplne poslednej fotke na mojej stránke to vidieť. Dorobiť zadnú lakťovú opierku pôjde fakt len výmenou toho väčšieho zadného operadla. Na jeho výmenu treba bežný kľúč (ideálne Golu) a tisíchran na uvolnenie tretieho pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Do té výměny opěradla asi půjdu, když se naskytne příležitost.. Ten sedák mi opravdu nejde, dkonce i v německém manuálu k autu o tom není ani písmenko..jen opěradla. Pak jsem koupil manuál český a tam je to zobrazené i se sedáky..možná to je podle trhů..mám koupené v SRN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Luke288 napsal: sem myslel, ze to se dava do vsech oktavek No, ja jsem s tim taky pocital, ani mne to nenabidli jako dalsi moznost rozsireni vybavy... docela jsem cumel, kdyz to tam nebylo... Tak se s tim smirim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Spis jsem premyslel, zda to nezvladne alesio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jj, musí se vyměnit 2/3 opěradlo za variantu s dírou pro opěrku. Loketka je ale jenom pěna obalená potahem. Snad nejzásadnějším plusem je díra na dlouhé předměty, která tam vznikne... V ČR je v Eleganci standardně, v Ambiente na přání za 4000,-, Classicu nelze, tam se platí i za dělené sedadlo (2800,-) el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 (editace) Přesně, přemýšlím o tom hlavně kvůli tomu průlezu.. To Hany.. Alesio by to stopro zvládnul, když jsem u něj byl kvůli HF,tak jsme se o tom bavili a říkal, že by to šlo, a že by to i uměl sehnat.. Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Co já vím , tak do sedanu se začali montovat sklopné sedáky někdy po náběhu výroby verze combi, asi někdy v lednu 2005. Já mám auto z dubna 2005 a už je tam mám, stejně jako 6 úchytů na podlaze kufru. Když jsem si nechal před převzetím nového auta dát do kufru gumotextilní koberc dali mi tam koberec jen se čtyřmi dírami a divili se že jim to reklamuji. Nakonec mi ho ale sehnali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Áno, tak nejako. Sklopné sedáky zaviedli až niekedy po nábehu kombíka. Ale nabehlo to tak potichu. Ja mám sklopné sedáky a už pri prezeraní OII RS predstavenej vo Frankfurte (2005) som testoval tie sedáky a išli sklápať. Rovnako mám 6 úchytov v kufri, čo ma potešilo. Viem si predeliť sieťou kufor po dĺžke na polovicu a tak mi veci pri prudkom brzdení neutečú až celkom za zadné sedadlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 asi tak nějak to bude i s tou loketkou, myslím, že ted je i v ambiente ve standardu, ne však přední. Aspoň já jí tam měl, a to to nemělo dálku centrálu, přední loketku... ale už je vše dodělané a vyšlo to levněji než příplatek u škodovky. já ale neobjednával auto, ale kupoval skladové, protože se shánělo na honem. bylo mi posléze vysvětleno, že skladová auta objednávají s minimální výbavou, protože nemusí řešit, že tam tohle a tohle někdo nechce a většina výbavy se nechá dodělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Predná lakťovka je súčasťou Jumbo boxu, a ten Ambiente nemá. No to je jasné, že sa na sklad berú autá v základe. Podstatná je cena a tú nebude nikto zbytočne zvyšovať prvkami, ktoré napríklad niekto nepovažuje za dôležité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Diamant napsal: Predná lakťovka je súčasťou Jumbo boxu, a ten Ambiente nemá.No to je jasné, že sa na sklad berú autá v základe. Podstatná je cena a tú nebude nikto zbytočne zvyšovať prvkami, ktoré napríklad niekto nepovažuje za dôležité. Ambiente ho nemá ani na přání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Diamant: Ja čo som videl skladové Ambienty, tak všetky mali JumboBox, Stream a diaľkový centrál - minimálne tam boli tieto veci, a najnovšie aj audio zdierka. A kombíky mali vždy hagusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Když jsem si objednával svoji Combi Elegance tak mi bylo řečeno, že dělený zadní opěradlo včetně opěrky je tam automaticky, takže teď celkem zírám, myslel jsem že i Ambiente to mají standardně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Igor napsal: Diamant: Ja čo som videl skladové Ambienty, tak všetky mali JumboBox, Stream a diaľkový centrál - minimálne tam boli tieto veci, a najnovšie aj audio zdierka. A kombíky mali vždy hagusy. Já jsem si za Hagusy musel doplácet, mám dojem že v Čechách má Hagusy ve výbavě jen Combi 4 x 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 No právě, já se ptal proto, že mám Ambiente a s Jumbo Boxem..nicméně sice dělené opěradlo, ale bez opěrky a k tomu pevný nesklopný sedák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Jirik.DC napsal: No právě, já se ptal proto, že mám Ambiente a s Jumbo Boxem..nicméně sice dělené opěradlo, ale bez opěrky a k tomu pevný nesklopný sedák.. Koukal jsem do ceníku a ta sklopná loketní opěrka je u Combi Elegance i Ambiente standardně, u limuzíny se doplácí u Ambiente 4000 Kč, u Elegance je taky standardně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 hmm chce to nejaky vrakac na urovni kde by se dala sehnat ta vetsi "pulka" sedacek s loketkou ale aby nebyla zasrana, zasnezena, nedodrapana, ...........apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak přesně to bych potřeboval..a je nějaký rozdíl ,když je opěradlo z auta, které má sklopný sedák a které nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Jirik.DC napsal: Tak přesně to bych potřeboval..a je nějaký rozdíl ,když je opěradlo z auta, které má sklopný sedák a které nemá? Ty nemáš sklopný sedák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.