jindrous Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Lze vyměnit digitální přístrojový štít za stávající klasické budíky s Maxi Dotem ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Proč se ptáš, nebo dokonce toto zamýšlíš? Měnit příplatkovou věc za standardní? Něco tě zklamalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 14. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 No psal jsem to v noci, bylo to myšleno obráceně :-))) Budíky za Digi přístrojovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Pohledej v sekci Octavie, tam už pár lidí měnilo i na před FL verzi, nebo tam dokonce dávali i budíky z Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 https://www.drive2.com/l/468838081349288260/ https://www.drive2.com/l/483174063708045442/ Takže předpokládám že to pude i u Kodiaqu, jen záleží jestli je v autě vše co je třeba (podle konfigurátoru alespoň Amundsen). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
euroKODIAQ Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 (editace) Zdravím všetkých, prešlo nejaké obdobie, tak ci sa nenašiel nejaký dobrovoľník, ktorý sa už podujal na výmenu palubky za digitálnu priamo v Kodiaqu ? Editováno: 20. Duben 2019, autor: euroKODIAQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AutoFilas Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 V 20. 4. 2019 na 23:44, euroKODIAQ napsal: Zdravím všetkých, prešlo nejaké obdobie, tak ci sa nenašiel nejaký dobrovoľník, ktorý sa už podujal na výmenu palubky za digitálnu priamo v Kodiaqu ? Nie je problém. Napíšte súkromú správu. Alebo email na nižšie uvedený link. http://www.audi-vagcars-svk.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volentier Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Zdravim chcem sa spytat ako dopadla vymena ak prebehla nakolko tiez uvazujem.. S pozdravom Jano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Ahoj, netusim jak dopadla vymena. Kazdopadne to vymenit jde. Cena digitalni stitu neni uplne nizka, nasel jsem 22 tis Kc plus cena montaze a nakodovani. Taky jsem o vymene uvazoval. Do doby nez jsem mel jako nahradni auto kodiaqa s virtualnim kokpiten. Zjistil jsem, ze jsem si tam nastavil jeden vzhled. A pak uz jsem si s tim nehral. Ptal jsem se kamarada co ma virtual v Superbu. Rikal, ze si s tim hral tyden. Takze jsem dospel k zaveru, ze dat 30 tis Kc za neco co jen v jine forma zobrazuje co mam ted nedava smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Spíš to má smysl kvůli více informacím (vedení v pruzích, spotřeba, jinak zobrazené info o ACC (vzdálenost + rychlostní limit), čtení značek). Jinak potvrzuji že v podstatě člověk používá jeden vzhled (+ někdy v noci to zjednodušené zobrazení). Z výroby to asi smysl má, ale dodělání je drahé... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kodiaq 69 Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 zdravím chci se zeptat vzhledem k uvaze nad vymenou normálních budíku za virtual cockpit co je k tomu potřeba? kromě samotneho dílu jestli máte nekdo zkušensti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 optické vedení mezi MIB a budíky,nakódovat,odstranit ochranu komponent 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Filozofia koncernu sa meni cca od 2019 s prichodom MIB3 optiku nahradza ethernet medzi adr 5F 47 75 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Zdravím mám dotaz při výměně obyčejných budíku za virtual cockpit je zapotřebí vědět pin immo z původních budíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 PIN k pristrojovke je prezitok uz priblizne od 2008-9.Na zaciatku roka 2022 Skodovka vydala pripis vozidla od roku 2009 pri vymene pouzitej pristrojovky je potrebne ziadat vyrobcu o umoznenie prisposobenia pouziteho kombi pristroja,Ak sa prisposobuje novy diel tam ziadost netreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.