Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Lze vyměnit digitální přístrojový štít za stávající klasické budíky s Maxi Dotem ? Díky

Proč se ptáš, nebo dokonce toto zamýšlíš? Měnit příplatkovou věc za standardní? Něco tě zklamalo?

• Autor

No psal jsem to v noci, bylo to myšleno obráceně :-))) Budíky za Digi přístrojovku.

Pohledej v sekci Octavie, tam už pár lidí měnilo i na před FL verzi, nebo tam dokonce dávali i budíky z Audi.

• 10 měsíců později...

Zdravím všetkých, prešlo nejaké obdobie, tak ci sa nenašiel nejaký dobrovoľník, ktorý sa už podujal na výmenu palubky za digitálnu priamo v Kodiaqu ?

Upraveno od euroKODIAQ

• 11 měsíců později...
V 20. 4. 2019 na 23:44, euroKODIAQ napsal:

Zdravím všetkých, prešlo nejaké obdobie, tak ci sa nenašiel nejaký dobrovoľník, ktorý sa už podujal na výmenu palubky za digitálnu priamo v Kodiaqu ?

Nie je problém.

Napíšte súkromú správu. Alebo email na nižšie uvedený link.

http://www.audi-vagcars-svk.sk

• 9 měsíců později...

Zdravim chcem sa spytat ako dopadla vymena ak prebehla nakolko tiez uvazujem..

S pozdravom Jano

Ahoj,

netusim jak dopadla vymena. Kazdopadne to vymenit jde. Cena digitalni stitu neni uplne nizka, nasel jsem 22 tis Kc plus cena montaze a nakodovani. 

Taky jsem o vymene uvazoval. Do doby nez jsem mel jako nahradni auto kodiaqa s virtualnim kokpiten. Zjistil jsem, ze jsem si tam nastavil jeden vzhled. A pak uz jsem si s tim nehral. 
Ptal jsem se kamarada co ma virtual v Superbu. Rikal, ze si s tim hral tyden.

Takze jsem dospel k zaveru, ze dat 30 tis Kc za neco co jen v jine forma zobrazuje co mam ted nedava smysl.

Spíš to má smysl kvůli více informacím (vedení v pruzích, spotřeba, jinak zobrazené info o ACC (vzdálenost + rychlostní limit), čtení značek). Jinak potvrzuji že v podstatě člověk používá jeden vzhled (+ někdy v noci to zjednodušené zobrazení). Z výroby to asi smysl má, ale dodělání je drahé...

• 1 rok později...

zdravím chci se zeptat vzhledem k uvaze nad vymenou normálních budíku za virtual cockpit co je k tomu potřeba? kromě samotneho dílu jestli máte nekdo zkušensti 

optické vedení mezi MIB a budíky,nakódovat,odstranit ochranu komponent

• 5 měsíců později...

Filozofia koncernu sa meni cca od 2019  s prichodom MIB3 optiku nahradza ethernet  medzi adr 5F 47 75 17

• 7 měsíců později...

Zdravím mám dotaz při výměně obyčejných budíku za virtual cockpit je zapotřebí vědět pin immo z původních budíku.

PIN k pristrojovke je prezitok uz priblizne od 2008-9.Na zaciatku roka 2022 Skodovka vydala pripis vozidla od roku 2009 pri vymene pouzitej pristrojovky je potrebne ziadat vyrobcu o umoznenie prisposobenia pouziteho kombi pristroja,Ak sa prisposobuje novy diel tam ziadost netreba.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.