Publikováno Červen 25, 20187 r Ahojte Chalani, Potreboval by som poradiť s jednou vecou. Vymieňam silentbloky na zadnej náprave na mojej Fábke. Chcel som som to urobiť tak, že si poznačím polohu pôvodných, lenže som zistil, že ich poloha nesedí s postupom a inštrukciami v dielenskej príručke. Pre lepšie vysvetlenie posielam FOTO a screenshot. Ďakujem vopred za radu a vysvetlenie prečo je to tak.
Červen 25, 20187 r No, nesedí to. Proč? To by ti měl vysvětlit ten, co to tak nalisoval. Správně je to k hraně podélníku, takže podle DP. A podstatné je šrouby nedotahovat s autem na heveru s koly ve vzduchu. Ale s autem na kolech a se zatížením.
Červen 26, 20187 r Autor @Tonda-BJe to zaujímave, lebo silentbloky boli originál. Jediné, čo ma napadá, že vekom auta a nájazdom sa tie silentbloky mierne posunuli. Varianta, žeby vo výrobe nesprávne nalisovali silentbloky je čudná. Na druhej strane ak sa samovoľne posunuli vekom a opotrebením, je zaujímave, že oba o ten istý kus. Každopádne dík za radu nalisujem ich podla DP.
Červen 26, 20187 r Já tě mohu ujistit, že se samovolně neotočily. Bych to viděl na spěch při montáži, třeba byl zrovna pátek odpolední A zas tak tragicky moc ujetý nejsou, nějaká tolerance tam je.
Červen 27, 20187 r Autor Diky chalani za rady. Ide sa ešte namalovať nápravaa potom sa nalisujú nové silentbloky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.