Romiiken Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Ahojte Chalani, Potreboval by som poradiť s jednou vecou. Vymieňam silentbloky na zadnej náprave na mojej Fábke. Chcel som som to urobiť tak, že si poznačím polohu pôvodných, lenže som zistil, že ich poloha nesedí s postupom a inštrukciami v dielenskej príručke. Pre lepšie vysvetlenie posielam FOTO a screenshot. Ďakujem vopred za radu a vysvetlenie prečo je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 No, nesedí to. Proč? To by ti měl vysvětlit ten, co to tak nalisoval. Správně je to k hraně podélníku, takže podle DP. A podstatné je šrouby nedotahovat s autem na heveru s koly ve vzduchu. Ale s autem na kolech a se zatížením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 26. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 @Tonda-BJe to zaujímave, lebo silentbloky boli originál. Jediné, čo ma napadá, že vekom auta a nájazdom sa tie silentbloky mierne posunuli. Varianta, žeby vo výrobe nesprávne nalisovali silentbloky je čudná. Na druhej strane ak sa samovoľne posunuli vekom a opotrebením, je zaujímave, že oba o ten istý kus. Každopádne dík za radu nalisujem ich podla DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Já tě mohu ujistit, že se samovolně neotočily. Bych to viděl na spěch při montáži, třeba byl zrovna pátek odpolední A zas tak tragicky moc ujetý nejsou, nějaká tolerance tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Přesně tak,vyděl bych to taky na povolenou toleranci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 27. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Diky chalani za rady. Ide sa ešte namalovať nápravaa potom sa nalisujú nové silentbloky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.