Arts Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Mate niekto skoda connect v rapide na amundsene ? Da sa nejako nastavit to aby sa ma pri kazdej jazde nepytal infotaiment ze ci som to "ja" uzivatel a nemusim stale stlacat stale ze OK , alebo stlacat zmenit uzivatela. Po kazdom starte to vyskakuje a uz ma to otravuje. Neda sa nastavit na pevno nech sa ma to stale nepyta na uzivatela ? V teme o kodiaku mi napisali ze kodiaq ma personalizaciu a to vypnut , ale v rapide to nikde nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Já ho v Rapidu mám a na nic takového se mě to nikdy neptalo, ale s jakým nastavením to souvisí bohužel netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sveco Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 aj ja ho mama a nanic sa ma to nepýta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Mám a nic takového to nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.