Přejít na obsah

Jake kotouce?

Martinoslav

Doporučené příspěvky

jenže u Octávek si stěžují, že se kroutí, tak si vyber  :unsure: , osobně, teď  jsem koupil Zimmermann, tak uvidím, jinak s origo jsem spokojený, ikdyž jsou to FSII  ;)

kontakt mohu poslat, kotouče i s deskama 2100,-

cili ty jsi zakoupil kotouce Zimmermann a desky jake .. ?? je znat rozdil .. ??

diky za info ..

desky Lucas, ale ještě je nemám namontované, já byl spokojený i s origo, ikdyž FSII, brzdí dobře, kluci, kteří jezdili s mým autem to můžou potvrdit, jinak lepší kotouče jsme dávali na Transportera, taky Zimmermann (včetně destiček) a určitě to je proti originálu znát (stejné průměry)

přední:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podle me pokud by koupil RS brzdy z bazaru, tak zabije dve mouchy jednou ranou - bude mit vetsi kotouce i desky za cenu novejch v rozmeru, ktery ma ted. Ja bych volil RS z bazaru...

nojo, to by bylo určitě nej, ale RS má kotouče i vzadu, takže překopat zadek?

jenze ja nemam ABS a tudiz je prekopani na zadni kotouce asi nemozne .. :(

Odkaz ke komentáři

musim souhlasit s Martinem .. uvidime jak to dopadne s temi brzdami z RS .. asi by to byla nejlepsi volba .. -_-

EDIT : jsem opravdu na vazkach .. je jasne,ze pouze vymena je nejlehci,ale je tam to ale .. :unsure::)

jeste to promyslim ..

ale i tak vsem diky za nazory .. -_-

Editováno: , autor: bajdik1...
Odkaz ke komentáři

Nic jineho nez vymena za vetsi kotouce ti nepomuze... Takze bych premyslel nad brzdami z RS. Ale holt to bude trosku nakladnejsi... Ovsem kdyz budes mit stesti, tak ani nemusi byt...

No ještě by mohlo fungovat zaměnění čelistí za vícepístkový, ale to by asi cenově bylo dost mimo

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

klučíci, nechci zakládat nový thread, tak zkusím využít Martinoslavova tématu:

Nevíte někdo kolik mohou být nejvíce sjeté kotouče? Čeká mě čítám tak v půlce ledna garančka v 75t km a nevím jestli si mám zakoupit kotouče a destičky už teď nebo jestli to ještě vydrží do 90t km? Nechci čekat na garančku až mi pak řeknou že je potřeba měnit a budou mi vnucovat jejich díly za "dumpingové ceny". Můžete mi prosím někdo poradit?

Odkaz ke komentáři

Malta: ja myslim, ze to bude v poho.... Kdyz jsme sundali moje kotouce, tak mechos rikal, ze si je necha jako nouzovky, ze by jeste tak 30 tisic zvladly. U desticek to bylo jeste tak 15 tisic km k dobru, ale kdyz uz to bylo vsechno dole, tak jsem to vymenil. Preci jen ta investice je naprosto minimalni, a i tak je 75 tisic na kotouce i desticky hodne slusna hodnota ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Malta: ja myslim, ze to bude v poho.... Kdyz jsme sundali moje kotouce, tak mechos rikal, ze si je necha jako nouzovky, ze by jeste tak 30 tisic zvladly. U desticek to bylo jeste tak 15 tisic km k dobru, ale kdyz uz to bylo vsechno dole, tak jsem to vymenil. Preci jen ta investice je naprosto minimalni, a i tak je 75 tisic na kotouce i desticky hodne slusna hodnota ;)-_-

To jsi me uklidnil. 126t km a origo desky :) o kotoucich nemluvim. V servisu exot :D Vice jsem zde jiz psal, starsi prispevky jako QUEST.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ja jen trosku navazu na bajdikuv dotaz a mirne jeste odpovim.

Vymena z FSIII na FRS brzdy neni jen tak za pakatel, paklize mas na zimu 14" kola (MUSIS JIT MINIMALNE NA 15"), ale dale na vymenu musim vymenit nejen trmeny kotouc, ale tez tehlice.. a to uz je taky nejaka ta koruna navic...

Tez jsem nad tim premyslel, ale zimaky, ted sehnat ty brzdy a cely to prekopat.. ted zatim nee, zkusim jak to bude fungovat a kdyz tak pri priste vymene kotouce to udelam, to uz ty zimaky taky budou na odpis...

Jeste kdo by chtel vedet. ... Predni kotouce nove 21 mm, minimalni sirka 19 mm

zadni kotouce nove 9 mm, minimalni sirka 7 mm

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...